Tomatsuppe

Tomatsuppe

Smagfuld og hurtig at lave

Opskriften passer til 4 personer

189 kcal pr portion
Tomatsuppe
Tomatsuppe

Ingredienser:

2 stk

100 g

Finhakket løg

Fløde

1 liter

Grøntsagsbouillon

100g

2 tsk

1 tsk

1 tsk

1/2 tsk

4 stk

2 spsk

3 dåser

3 fed

1 spsk

1 spsk

Tomatpuré

Paprika

Spidskommen (kan undlades)

Karry

Fennikelfrø (knust i en morder)

Revet gulerod

Olivenolie

Hakket tomater

Hvidløg finthakket

Salt

Peber (friskkværnet)


Fremgangsmåde:

  1. Varm olie op i en gryde og kom løg og hvidløg ved middelvarme, til de er gyldne.
  2. Tilsæt paprika, fennikelfrø, spidskommen og karry og lad det stege  under omrøring i et par minutter, det må ikke brænde på.
  3. Tilsæt gulerødder, flåede tomater, tomatpuré og bouillon og lad det småsimre i 15-20 minutter under låg.
  4. Blend suppen, til den er helt lækker og ensartet og smag til med piskefløde, salt og peber.
  5. Server straks – evt med en lille klat cremefraiche på toppen og lidt ristet brød til.

Tip:

  • Der kan tilføjes suppenudler eller kartoffelstykker for få en god mæthed – husk dog at tilføje det til kalorieregnskabet.

Glem ALT om strenge diæter med endeløse forbud og løftede pegefingre.
Alt er tilladt! Bare ikke hele tiden. Sammen finder vi DIN personlige balance.

Er DU klar til at starte din vægttabsrejse?

Så kan du se om vægttabsforløbet i Hjørring er noget for dig!
Det er ganske gratis og helt uforpligtende!

Del dette opslag