Bananmuffins

Bananmuffins med julestemning

Nemme at lave og fyldt med god smag

24 stk

74 kcal pr. portion 
Bananmuffins
Bananmuffins

Ingredienser:

4 stk

modne bananer (gerne godt med pletter)

3 stk

Æg (M/L)

50g

2 dl

1 tsk

Sukrin Gold

Glutenfri havregryn

Salt

1 tsk

1 tsk

70 g

Vaniljesukker

Brunt bagepulver (hvis ikke det er jul, kan alm. bagepulver sagtens bruges)

Hakket mørk chokolade


Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Kom alt undtagen chokoladen i en blender og blend det til en ensartet masse.
  3. Vend den hakket chokolade i.
  4. Tag en spiseske og fyld dej i 24 muffinsforme – de hæver, så fyld dem ca. halvt op med dej.
  5. Sæt dem på en bageplade og bag dem i ca. 20 minutter på 180 grader
  6. Brug en kødnål til at tjekke om de er færdige – sidder der dej på nålen når du prikker ned i dejen skal den have lidt længere endnu.
  7. Når de er færdige, tages de ud af ovnen for at blive kølet af. Skal de være ekstra lækre, kan du smelte lidt mærk chokolade og hælde ud over toppen på dem. Lave lidt glasur eller frosting – husk dog at tilføje det i kalorieregnskabet, hvis du putter noget på toppen for at pynte dem.

Glem ALT om strenge diæter med endeløse forbud og løftede pegefingre.
Alt er tilladt! Bare ikke hele tiden. Sammen finder vi DIN personlige balance.

Er DU klar til at starte din vægttabsrejse?

Så kan du se om et vægttabsforløb er noget for dig!
Det er ganske gratis og helt uforpligtende!

Del dette opslag