risalamande

Kalorielet risalamande

Smager virkelig skønt

Opskriften giver 6 mellemstore portioner

421 kcal pr. portion 
risalamande
risalamande

Ingredienser:

1 kilo

Færdiglavet risengrød – lavet på skummetmælk

1 stk

Vaniljestang

4 dl

2 spsk

Soyafløde (piskbart)

Cheasy vanilje skyr

1 pose

1 spsk

1 dl

Hakket smuttet mandler

Sukrin Gold (alm. sukker kan også bruges)

Jordbærtopping fra Bodylab (alm. kirsebærsauce kan også bruges)


Fremgangsmåde:

  1. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud og bland det med lidt Sukrin gold for at dele kornene fra hinanden.
  2. Hæld fløden over i en skål og pisk fløden stiv til flødeskum sammen med vaniljen. Det tager ca. 10 minutter at piske fløden stiv.
  3. Tag den færdiglavet kolde risengrød og sørg for at risengrøden ikke er helt klumpet, det kan den godt blive når den er kold.
  4. Vend flødeskummen og skyr sammen med risengrøden og de smuttet hakket mandler.
  5. Stil din risalamande i køleskabet, så den er helt kold når den skal serveres.
  6. Serveres med kirsebærsauce eller jordbærtopping fra bodylab.

Tip:

  • For at sparre på kalorierne, har jeg brugt en jordbær topping fra Bodylab uden sukker. Husk, at uanset hvad du hælder oven på din risalamande, skal det tillægges kalorieregnskabet.

Glem ALT om strenge diæter med endeløse forbud og løftede pegefingre.
Alt er tilladt! Bare ikke hele tiden. Sammen finder vi DIN personlige balance.

Er DU klar til at starte din vægttabsrejse?

Så kan du se om et vægttabsforløb er noget for dig!
Det er ganske gratis og helt uforpligtende!

Del dette opslag