Fit-all har vokseværk!

Vi vil gerne kunne tilbyde lokale vægttabscoaches til ALLE vores medlemmer, så derfor søger vi sunde ildsjæle til freelance samarbejde.

Brænder du for at gøre en forskel og at hjælpe andre på vej mod et sundere og lettere liv gennem vejledning, støtte og opmuntring, så er du måske lige den, vi søger.

Hos Fit-all hjælper vi med succes vores medlemmer til et varigt vægttab og en sundere livsstil. Vi tilbyder et stærkt koncept bestående af en online platform kombineret med ugentligt vægttabsmøde, hvor fællesskabet, inspirerende temaemner og diskret vejning, giver vores medlemmer motivation hele vejen mod mål.

Som freelance tilknyttet vægttabscoach bliver du vores lokale ansigt og ambassadør. Du skaber sammen med os et sundt fællesskab, hvor vores medlemmer støtter hinanden og fejrer succeser.
Vi leverer til gengæld et færdigt koncept, incl. markedsføring og håndtering af betalinger, samt materialer til dig og dine medlemmer.
Du tilrettelægger selv din tid, og gennem vores online coach platform, får du desuden adgang til en lang række redskaber til håndtering af medlemmer, forberedelse af møder og meget mere. Vi tilbyder en særdeles attraktiv aflønning, baseret på det antal møder og medlemmer, du håndterer.

Mød tre af vores lokale vægttabscoaches

Kan du se dig selv, hjælpe vores medlemmer i mål med et varigt vægttab?

Kontakt os:

Ønsker du mere information om vores koncept og free-lance samarbejdet som vægttabscoach?  Så send gerne en mail med et par ord om dig selv til job@fitall.dk med emnelinjen “Vægttabscoach”.

 

Det lægger vi vægt på:

  • Empati og evne til at smitte med positiv energi.
  • Personlig erfaring med vægttab – og meget gerne dit eget.
  •  Erfaring og/eller uddannelse inden for kostvejledning, coaching, ernæring eller anden sundhedsfaglig baggrund inden for vægttab vil være en fordel. Da vi sammensætter individuelle uddannelsesforløb forud for opstart, er dette dog ikke et ultimativt krav – vi går til enhver tid efter at finde den rette personlighed!
  •  Har du allerede et slankehold i selvstændigt regi og tænker du, at dit hold ville passe perfekt ind hos Fit-all, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Du kan også være iværksætter med en naturlig interesse for sundhed og vægttab. Det vigtige er, at du har viljen og lysten til at føre dig selv og dine medlemmer til succes.

Er du vores næste vægttabscoach?
Så modtager vi gerne din ansøgning på job@fitall.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!