Start trygt dit vægttab her!

Vores enkle metode har allerede hjulpet tusindvis – fordi det er enkelt, overskueligt og nemt at tilpasse til netop din livsstil. Vores vægttabsapp er udviklet i samarbejde med vores medlemmer og kan bruges af alle, uanset om du skal tabe 5, 10 eller 50 kg!

Udgangspunktet er helt almindelig mad og i vores store opskriftssamling kan du finde masser af inspiration, eller tilføje dine egne livretter.

Vores fleksible program giver også mulighed for at tilkøbe sin egen personlige coach for en kortere eller længere periode. Er du i tvivl om noget, så kan du altid kontakte vores søde kundeservice på kontakt@fitall.dk

Vil du have mere hjælp til dit vægttab?

Få støtte til dit vægttab – Tilkøb vores populære coachforløb

Opgrader dit klubmedlemsskab med et forløb hos en af vores dygtige coaches. Du kan vælge at deltage på et vægttabshold eller benytte dig af onlinecoaching, hvor I ugentligt er i kontakt og du får vejledning og støtte til at nå dine mål. Samtidig har du mulighed for at blive en del af fællesskabet med andre i samme båd.

Vi ønsker virkelig at du lykkes! Tilkøb dit coachforløb nu og få 30 minutters samtale med din personlige coach, som vil sætte dig godt ind i vores enkle koncept, så du kommer godt og trygt fra start