Rødbede tortillas

Rødbede tortillias

Hurtigt og nemt

I denne opskrift har jeg også brugt rødbede tortillas fra Santa Maria, de er udelukkede valgt pga. farven, de smager ikke anderledes, kan sagtens byttes ud med de helt almindelige lyse.

Jeg har valgt at bruge de grøntsager jeg havde liggende i køleskabet, denne opskrift tillader virkelig at man kan freestyle som man har lyst til og med hvad man lige har.

Opskriften giver 5 stk.

240 kcal pr. stk
Rødbede tortillas
Rødbede tortillas

Ingredienser:

1 pakke

400 g

1/2

Rødbede tortillas (Santa Maria) – almindelige kan også bruges.

Hakket oksekød (hakket kyllingekød kan også bruges)

Spidskål

100g

1 stk

Cherrytomater

Gulerod

2 fed

1 brev

1 håndfuld

50 g

Hvidløg

Tex Mex (jeg har brugt Burrito Spice mix fra Santa Maria)

Urter til pynt

Fedtfattig revet ost


Fremgangsmåde:

  • Tænd ovnen på 180 grader
  • Hak hvidløget og rist det af på panden.
  • Brun kødet af og tilsæt krydderiblandingen når kødet er brunet igennem.
  • Hak spidskål og riv gulerødderne og kom dem i kødet.
  • Find et fad der passer til dine tortillas og læg dem i som vist på billedet, fyld kødet i og læg halve cherrytomater ved og evt. lidt urter, luk dem og stryg dem med lidt revet ost.
  • Sæt dem i ovnen og varm dem til osten er gylden.
  • Server straks efter de er kommet ud.Velbekomme

Tip:

Har du nogen tortillas i overskud kan du klippe dem i små mundrette stykker, komme dem i en frysepose med lidt krydderi og smagsneutralt olie og herefter varme dem i ovnen på 180 grader i ca. 10 minutter.
Så har du lækre sprøde chips og er skønne med en hjemmelavet urtedip og gnavegrønt til.
MUMS

Glem ALT om strenge diæter med endeløse forbud og løftede pegefingre.
Alt er tilladt! Bare ikke hele tiden. Sammen finder vi DIN personlige balance.

Er DU klar til at starte din vægttabsrejse?

Så kan du se om vægttabsforløbet i Hjørring er noget for dig!
Det er ganske gratis og helt uforpligtende!

Del dette opslag