Anne’s Thaibeef salat
Anne's Thaibeef salat
Opskriften er til 2 pers.
En rigtig “herresalat” som både er pakket med smag og holder dig mæt længe.
Ingredienser:
Oksekød, mørbrad, afpudset | 400 gram |
Romaine Salat | 200 gram |
Peberfrugt, rød | 150 gram |
Agurk | 3 en kvart (150 gram) |
Forårsløg | 2 stk (40 gram) |
Avocado | 2 lille uden sten (200 gram) |
Rødløg | 1 lille (55 gram) |
Citronpeber | 3 gram |
Soya sauce | 15 gram |
Olivenolie | 15 gram |
Eddike | 15 gram |
Korianderblade, friske | 30 gram |
Sesamfrø, øko, Urtekram | 10 gram |
Fremgangsmåde:
- Skær kødet i tynde skiver og krydr med citronpeber. Grill skiverne 1-2 min på en meget varm grillpande alt efter tykkelse. Stilles herefter til afkøling mens du laver salaten.
- I to skåle eller dybe tallerkener lægges først groftsnittet salat og dernæst rød peber i store tern, agurk flækket på langs og skåret i skiver, forårsløg i tynde skiver, avocadoer i skiver og finthakket rødløg .
- Skær kødet i tynde strimler og bland dressingen. Top nu salaten med kød, koriander, sesamfrø og dryp til sidst dressingen over.
Tip:
- Du kan sagtens stege kødet på en almindelig pande, men den grillede smag klæder kødet.
- Hvis du ønsker en mere spicy udgave kan du tilsætte lidt cayennepeber eller friskskåret chili til dressingen.
Glem ALT om strenge diæter med endeløse forbud og løftede pegefingre.
Alt er tilladt! Bare ikke hele tiden. Sammen finder vi DIN personlige balance.
Er DU klar til at starte din vægttabsrejse?
Så kan du se om et vægttabsforløb er noget for dig!
Det er ganske gratis og helt uforpligtende!