græsksalat

Græsksalat med brødcroutoner

Smagfuld og hurtig at lave

Opskriften passer til 4 personer

195 kcal pr portion
græsksalat

Ingredienser:

100 g

50 g

Feta (efter eget valg)

Oliven (efter eget valg)

1 håndfuld

Kørvel

1 tsk

1 tsk

1 bakke

3 skiver

1/2

1/2

2 spsk

Salt

Peber (friskkværnet)

Cherrytomater

Toastbrød

Agurk

Rødløg

Olivenolie


Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær toastbrødet ud i små tern og kom dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
  3. Vend dem i olivenolie og kværn lidt salt og peber ud over.
  4. Bag dem i ovnen i 15-20 minutter, til de er sprøde.
  5. Find en stål frem til salaten.
  6. Skær tomaterne i halve.
  7. Agurken skæres ud i skiver og skæres i halve.
  8. Skær rødløget fint.
  9. Kom grøntsagerne, brødet, oliven og feta over i skålen og pynt med køvel.
  10. Kværn lidt salt og peber ud over salaten.

Tip:

  • Tomatsalaten smager fantastisk med syltet rødløg og syltet gulerod, hvis man er til det.
  • Skal brødet være ekstra lækkert, kan du med fordel laven en hvidløgsolie og komme ud over brødet inden det kommer i ovnen.

Glem ALT om strenge diæter med endeløse forbud og løftede pegefingre.
Alt er tilladt! Bare ikke hele tiden. Sammen finder vi DIN personlige balance.

Er DU klar til at starte din vægttabsrejse?

Så kan du se om vægttabsforløbet i Hjørring er noget for dig!
Det er ganske gratis og helt uforpligtende!

Del dette opslag