Tomatsuppe
Smagfuld og hurtig at lave
Opskriften passer til 4 personer


Ingredienser:
2 stk
100 g
Finhakket løg
Fløde
1 liter
Grøntsagsbouillon
100g
2 tsk
1 tsk
1 tsk
1/2 tsk
4 stk
2 spsk
3 dåser
3 fed
1 spsk
1 spsk
Tomatpuré
Paprika
Spidskommen (kan undlades)
Karry
Fennikelfrø (knust i en morder)
Revet gulerod
Olivenolie
Hakket tomater
Hvidløg finthakket
Salt
Peber (friskkværnet)
Fremgangsmåde:
- Varm olie op i en gryde og kom løg og hvidløg ved middelvarme, til de er gyldne.
- Tilsæt paprika, fennikelfrø, spidskommen og karry og lad det stege under omrøring i et par minutter, det må ikke brænde på.
- Tilsæt gulerødder, flåede tomater, tomatpuré og bouillon og lad det småsimre i 15-20 minutter under låg.
- Blend suppen, til den er helt lækker og ensartet og smag til med piskefløde, salt og peber.
- Server straks – evt med en lille klat cremefraiche på toppen og lidt ristet brød til.
Tip:
- Der kan tilføjes suppenudler eller kartoffelstykker for få en god mæthed – husk dog at tilføje det til kalorieregnskabet.
Glem ALT om strenge diæter med endeløse forbud og løftede pegefingre.
Alt er tilladt! Bare ikke hele tiden. Sammen finder vi DIN personlige balance.
Er DU klar til at starte din vægttabsrejse?
Så kan du se om vægttabsforløbet i Hjørring er noget for dig!
Det er ganske gratis og helt uforpligtende!