Klassisk lasagne – den nemme og hurtige
Klassisk lasagne - den nemme og hurtige
Opskriften er til 8 pers.
En helt klassisk lasagne! Spar tid ved at bruge færdige lasagneplader og mornaysauce. Server gerne en let salat til, da det ellers kan være et tungt måltid.
Ingredienser:
Hakket oksekød | 750 gram |
Courgette | 1 stk |
Gulerødder, store | 5 stk |
Champignon | 250 gram |
Porrer | 2 stk |
Hvidløg | 10 fed |
Hakkede tomater (gerne med krydderurter) | 3 dåser |
Rødvin | 1,5 deciliter |
Lasagneplader | 300 gram |
Mornaysauce | 500 gram |
Gratineringsost, revet | 150 gram |
Olie til stegning | |
Salt, peber og oregano (tilsmagning) |
Fremgangsmåde:
- Opvarm olivenolie på en pande. Brun kødet af imens at du skærer porrer i tynde skiver og presser hvidløget. Kom det brunede kød over i en stor skål.
- Svits porrer og hvidløg af, samtidig med at du skærer champignonerne i skiver. Kom porrer over til det brunede kød. Steg champignonerne og kom dem over i den store skål. Riv courgetten og gulerødderne og lad det stege i nogle få minutter.
- Kom alle ingredienserne ned i en gryde og lad det simre med rødvin og hakkede tomater i 10 minutter ved middel varme. Smag til med salt, peber og oregano.
- Varm ovnen til 180 grader i alm ovn. Læg skiftevis lag af kødsaucen, lasagneplader og mornaysauce i et ovnfast fad. Slut af med et lag mornaysauce og den revne gratineringsost. Stil den i midten af ovnen i 25 minutter og server.
Tip:
Spar endnu mere tid og brug friske lasagneplader. Her anbefaler vi at du nøjes med ½-1 dåse mindre af de hakkede tomater, da de friske plader suger mindre væske.
Glem ALT om strenge diæter med endeløse forbud og løftede pegefingre.
Alt er tilladt! Bare ikke hele tiden. Sammen finder vi DIN personlige balance.
Er DU klar til at starte din vægttabsrejse?
Så kan du se om et vægttabsforløb er noget for dig!
Det er ganske gratis og helt uforpligtende!