Indisk gryderet (vegansk)
Smager fantastisk og er meget nem at lave
Det er så mange gode konsistenser, smag og varme.
Opskriften passer til 5 personer

Ingredienser:
Koriander, saltet peanuts eller mandler og niagellafrø
Fremgangsmåde:
-
Put olie i en gryde og steg løgene og hvidløg af sammen med spidskommen, koriander, kardemomme, karry og garam masala ved middelvarme til løgene bliver bløde.
-
Kom linser, grøntsagsboullion, kokosmælk, hakkede tomater, kartofler og i gryden og lad det småsimre i ca. 15-20 minutter under låg.
-
Tilsæt peberfrugt, squash, blomkål og kikærter og lad retten simre i 12 minutter, hvorefter den smages til med soya, limesaft, salt og friskkværnet sort peber.
-
Pyntes med friske koriander eller andre krydderurter neigellafrø og saltet peanuts evt lidt chili og her til serveres det med et godt stykke flad brød til.
Tip:
Du kan sagtens tilføje svinemørbrad, kylling eller måske noget lækkert kogt fisk til retten hvis du ønsker det.