Græsk salat
Græsk salat
Opskriften er til 2 pers.
En klassiker på diverse restauranter og caféer – men en smule mere autentisk end de fleste
Ingredienser:
Iceberg eller hjertesalat | 1/2 eller 1 |
Agurk | 1/2 |
Blomme tomater | 2 stk |
Syltede rødløg | 3-4 spsk |
Kalamata oliven | 24 stk |
Feta | 3-4 spsk |
Til dressing | |
Olivenolie | 1/2 deciliter |
Citron, saft | 1 stk |
Hvidvinseddike | 4 spsk |
Godt med salt og peber |
Fremgangsmåde:
- Kom ingredienserne til dressingen i en stor røreskål, og rør godt sammen.
- Skær salaten i små stykker og kom i rørskålen. Vend den godt sammen med dressingen, og fordel salaten på to tallerkener.
- Skær agurk og tomater i små stykker, og kom udover salaten sammen med syltede rødløg, kalamata oliven og smuldret feta.
Tip:
- Salaten kan serveres med friskbagt brød.
Glem ALT om strenge diæter med endeløse forbud og løftede pegefingre.
Alt er tilladt! Bare ikke hele tiden. Sammen finder vi DIN personlige balance.
Er DU klar til at starte din vægttabsrejse?
Så kan du se om et vægttabsforløb er noget for dig!
Det er ganske gratis og helt uforpligtende!