Bountykugler
Hurtigt og nemt
Hvis man bruger mørk chokolade 70% er 1 stk mere end rigeligt.
Opskriften giver 18 stk.


Ingredienser:
100 g
1 dåse
1 spsk
1 knivspids
1 stk
200 g
Kokosmel
Kokoscreme fra toppen af 1 dåse kokosmælk (må derfor ikke være light, da vi skal bruge den hårde del)
Kokosolie
Salt
Vaniljekornene fra 1 vaniljestang
chokolade 70% (det er ikke det hele der bliver brugt, det kan gemmes til en anden gang)
Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
– Bland kokosmel, salt, vaniljekorn, kokosfedt og kokosolien sammen som vist på det sidste billede.
– Rul det til 18 mundrette kugler
– Put dem i en lufttæt beholder i køleskabet i ca 1 time.
– Mens de er på køl varmer du din chokolade op i et vandbad og gør den klar.
– Dyb kuglerne i chokolade og sæt dem på et stykke bagepapir – pynt evt med lidt kokos – jeg satte dem på køl igen efter de havde fået chokolade og så er de klar til at blive spist når chokoladen har sat sig.
Velbekomme.
Tip:
Chokoladen bliver ikke brugt til denne portion og kan sagtens gemmes til næste gang eller til f.eks romkuglerne som også ligger her inde på bloggen.
Glem ALT om strenge diæter med endeløse forbud og løftede pegefingre.
Alt er tilladt! Bare ikke hele tiden. Sammen finder vi DIN personlige balance.
Er DU klar til at starte din vægttabsrejse?
Så kan du se om vægttabsforløbet i Hjørring er noget for dig!
Det er ganske gratis og helt uforpligtende!