Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Vi søger slankecoaches / kostvejledere

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches. Hos Fit-all hjælper vi med succes...

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...

Start dit vægttab i Køge

 

Ændr dine madvaner og tab dig én gang for alle

Nye medlemmer er velkomne på vægttabsholdet i Køge hver torsdag kl. 18:00!
Se om det er noget for dig, inden du melder dig ind! Første møde er helt uforpligtende – så kig endelig forbi. Afsæt 1½ time den første gang, da der efter temaet vil være introduktion af vores mange muligheder. Du vil også få lavet en kropsanalyse, som danner grundlaget for din vægttabsrejse.

 

Vi mødes hér hver torsdag:
“Sæbeværkstedet” Oluf Jensens Gård
Brogade 7
4600 Køge
Der er 3 timers gratis parkering i gården
Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 17:45-18:00
Tema & nye medlemmer: kl. 18:00

 

Ændring den 14. februar (uge 7): Vægttabsholdet er lukket** grundet vinterferie.

 

Følg Fit-all i Køge på Facebook

 


 

 

Din vægttabscoach i Køge

Hedda Harbro Colind

Hedda Harbro Colind

Jeg er født i 1971, jeg er gift og er mor til 5 børn.


Jeg er uddannet Kranio-Sakral Terapeut i 2004 og har lige siden i min klinik arbejdet med at hjælpe mennesker.


Jeg færdiggjorde i foråret 2014 Kostvejleder-uddannelse hos Lene Hansson og er udover Fit-all Coach også tilknyttet som kostvejleder i Meny i Karlslunde.


Jeg har selv haft udfordringer med vægten og har været på diverse sundhedskure og kostændringer og kender alt til de følelser og oplevelser, der hænger sammen med den mad, vi spiser, og samtidig hvor udfordrende det er at ændre vaner omkring det.


Jeg glæder mig til at hjælpe dig, så du ligesom vores andre medlemmer kommer sikkert i mål.

  Hedda Harbro Colind

 


 

Få hjælp til dit vægttab i Køge

Slankekure og kostplaner skaber ikke holdbare resultater, hvis du efterfølgende vender tilbage til den levestil og de spisevaner, du havde før du gik på kur. Du vil med stor sandsynlighed ende med at være tilbage på den vægt, du startede på – og måske endda have taget endnu mere på. På Fit-all vægttabsholdet i Køge hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – det handler blot om mængden.

 

Som nyt klubmedlem med coachforløb vil du få en kropsanalyse den første gang. Kropsanalysen inkluderer: Vægt, BMI, fedtprocent, fedt omkring de indre organer, vand, muskelmasse, knoglemasse, basal stofskifte/forbrænding samt fysisk alder.

 

Du får naturligvis en forklaring på resultatet af din kropsanalyse og to gratis udskrifter med hjem
– én i uge 1 og én i uge 12. Yderligere strimler kan tilkøbes hos din coach.

 


 

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

 

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunk.