Opnå et varigt vægttab i Svendborg

På Fit-all vægttabsholdet i Svendborg hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – hos mig er intet forbudt. Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende. Så vil jeg vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab! Jeg glæder mig til at se dig.

Ændring den 4. august (uge 32): Vægttabsholdet er lukket** grundet sommerferie. Nye er velkomne før og efter uge 32.

Nye er velkomne på mit vægttabshold i Svendborg hver mandag kl. 17:00.

 

Vi mødes hér hver mandag:
Tvedhallen,
Skolevej 4,
5700 Svendborg

Kontakt coach Helene Andersen: mail@heleneandersen.com

 

Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 16:30-17:00
Tema & nye medlemmer: kl. 17:00

Din vægttabscoach i Svendborg

Helene Birgitte Andersen

Jeg er uddannet sygeplejerske og NLP master coach. Jeg interesserer mig for trivsel, livsstil og sundhed. Derfor har jeg valgt at arbejde med sundere livsstil ved Fit-all.

Vores højde deler vi gerne, vægten er derimod fortrolige data. Vores selverkendte behov eller drømme om vægttab taler vi meget om. Vi ved godt, at ekstra kilo påvirker både energi og overskud, mens det slider på vores selvfølelse og måske begrænser vores livsudfoldelse.

Hos Fit-all siger vi, at 95% af vægten sidder mellem ørerne, hvilket betyder, at vi udover mad, også taler om motivation, vaner og lyst til forandring. Glem alt om strenge diæter med endeløse forbud og løftede pegefingre. Alt er tilladt – Bare ikke hele tiden. Du skal finde din personlige balance.

På vægttabsholdet bliver du en del af et fællesskab, hvor dine grænser respekteres. Du får ny viden, motivation og personlig støtte. Jeg lægger stor vægt på en afslappet, hyggelig og fortrolig atmosfære. Hvilken alder du har og om dit vægttabsønske er 5, 10 eller 50 kg er uden betydning. Alle er meget velkomne.

Jeg glæder mig til at guide og støtte dig til en sundere livsstil for resten af livet.

Helene Birgitte Andersen

Helene Birgitte AndersenVægttabscoach i Svendborg

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all på Instagram