Skal vi tabe os sammen?

Jeg inviterer dig indenfor i mit sunde og motiverende fællesskab i Frederikshavn. Spis dig ned i vægt med vaneændringer og vægttabscoaching hver uge. Fit-all i Frederikshavn passer til alle – også til dig!

Se om et af vægttabsholdene er noget for dig – første møde er helt uforpligtende.

Er du klar til at nå din ønskevægt?

Få hjælp til vægttabet her!

Bliv klogere på dine spisevaner med hjælp fra vores dygtige vægttabscoach i Frederikshavn.

Du vil lære en hel masse om kost, vægttab og 𝐡𝐯𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐛𝐫𝐲𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫𝐦𝐞𝐬𝐭 𝐢𝐧𝐝𝐠𝐫𝐨𝐞𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐢𝐬𝐞𝐯𝐚𝐧𝐞𝐫.

Grundet forlængelse af nedlukningen i Danmark, som gælder frem til den 7. februar 2021, afholdes der i stedet videomøder via Zoom. Tilmeld dig et uforpligtende videomøde og se om vægttabsforløbet i Frederikshavn er noget for dig. Når landet åbner op igen, vil vi igen mødes på vægttabsholdene i Frederikshavn.

Nye gæster er velkomne på mine vægttabshold i Frederikshavn via Zoom hver tirsdag kl. 15:30 eller kl. 17:30.

Individuel snak med medlemmer: kl. 15:00-15:30 og 17:00-17:30.
Videomøde om vægttab & nye gæster: kl. 15:30 og 17:30.

Vær klar fra start!

Download Zoom til din telefon eller tablet

Download Zoom i AppStore

Download Zoom i Google Play

Få hjælp til vægttabet her!

Bliv klogere på dine spisevaner med hjælp fra vores dygtige vægttabscoach i Frederikshavn.

Du vil lære en hel masse om kost, vægttab og 𝐡𝐯𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐛𝐫𝐲𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫𝐦𝐞𝐬𝐭 𝐢𝐧𝐝𝐠𝐫𝐨𝐞𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐢𝐬𝐞𝐯𝐚𝐧𝐞𝐫.

Din vægttabscoach i Frederikshavn

Tina Kaae Frederiksen

Jeg har 7 års erfaring som vægttabscoach, og foruden at være uddannet ernæringsassistent, har jeg også taget uddannelsen som VaneCoach. I januar 2021 glæder jeg mig til at koble Overspisningsmodulet på.
Med det i bagagen står jeg klar til at hjælpe dig i gang mod dit mål.
På mine hold lægger jeg stor vægt på et godt sammenhold, hvor vi i en afslappet, hyggelig og fortrolig atmosfære, kan opmuntre og støtte hinanden.

Her hos Fit-all siger vi, at 95% af overvægten sidder mellem ørerne – det vil sige, at vi i stedet for kun at kigge på maden, også kigger på vanerne og årsagen til de ekstra kilo.
Jeg brænder for at motivere, støtte, inspirere og ikke mindst at gøre en forskel for dig som medlem på vej hen mod dit mål/vægttab.
Hos Fit-all har vi desuden mottoet ”Alt er tilladt, bare ikke hele tiden” det vil sige, at du ikke finder påbud eller forbud på mine hold, men i stedet vil jeg hjælpe dig til en bedre livsstil, hvor der tages udgangspunkt i dine madvaner og behov, og hvor der arbejdes hen mod en sundere livsstil. Det er nemlig ikke en fødevare i sig selv, der feder, det er mængden af den.

Jeg har hjulpet mange ift. kostændring, en bedre livsstil samt flotte vægttab, og her trækker jeg særligt på mine egne erfaringer med vægttab, da jeg selv har tabt 10 kg, som jeg har holdt siden 2012 ved at ændre min kost og livsstil. Derfor kan jeg bruge mine erfaringer til at hjælpe dig i din situation.
Ved et vægttabsforløb kommer kosten ikke alene, og det giver altid et ekstra boost at dyrke en eller anden form for motion samtidig. Hos Fit-all dyrker vi ikke motion sammen med dig, men det betyder ikke, at vi ikke taler om det eller opfordrer til det.
Personligt dyrker jeg motion i et fitnesscenter, hvor jeg elsker at blive godt udfordret (læs ”banket igennem) på de forskellige hold. Derudover elsker jeg en dejlig gåtur i naturen.

Jeg står klar til at hjælpe DIG med et godt vægttab.

Tina Kaae Frederiksen

Tina Kaae FrederiksenVægttabscoach i Frederikshavn

Kontakt eventuelt vægttabscoach, Tina Kaae Frederiksen: tina.kaae@live.dk

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye Klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din vægttabscoach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget med de tilsvarende uger med mindre, der er et åbent vægttabshold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all i Frederikshavn på Facebook