Start dit vægttab i Viborg – 14 dage for kun 1,-

Jeg inviterer dig indenfor i mit sunde og motiverende fællesskab i Viborg. Du får fuld adgang til Fit-all Klubmedlemskabet inkl. 2 GRATIS besøg på mit vægttabshold.

Med Klubmedlemskabet får du adgang til din personlige onlineprofil, hvor du har adgang til vægtcenter, Fit-all Kalorieregnskabet med flere tusinde kalorieberegnede madvarer, kalorieberegnede opskrifter fra andre medlemmer og ikke mindst alle vores kogebøger, tips og meget mere.

Og på mit vægttabshold i Viborg får du i de to uger en kropsanalyse, ugentlig vejning, inspirationstema, hjælp og viden som kan hjælpe dig med dit vægttab.

Er du klar til at nå din ønskevægt?

Nye er velkomne på mit vægttabshold i Viborg hver mandag kl. 18:00.

Vi mødes hér:
Asmildklostervej 1, indgang via hovedindgangen, 1 sal.
8800 Viborg

Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 17:30-18:00
Tema & nye medlemmer: kl. 18:00

Kontakt eventuelt vægttabscoach, Malene Pedersen, for mere information: sundkropibalance@gmail.com

Din vægttabscoach i Viborg

Malene Pedersen

Jeg er uddannet kostvejleder og sundhedscoach og har senest taget en uddannelse i skyggesider, som kort fortalt handler om at blive bevidst om det, der trækker dig ned.

Min personlige vægttabshistorie startede for 42 kg siden.
De første mange kg tabte jeg ved egen hjælp, mens de sidste hårde kg er tabt ved hjælp fra min coach hos Fit-all. Personligt fik jeg rigtig meget ud af at komme på møderne, hvor det især er det motiverende tema og fællesskabet på holdet, der gør, at man aldrig er alene om sit vægttab.

Med min erfaring og uddannelse vil jeg være grundigt klædt på til at hjælpe dig på DIN vægttabsrejse.

Malene Pedersen

Malene PedersenVægttabscoach i Viborg

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all på Instagram