Er det NU, du vil af med de overflødige kilo én gang for alle?

Få hjælp til dit vægttab i Viborg!

Smid de overflødige kilo, få overskud til at lege med børnene eller børnebørnene, hop i de bukser, som du har gemt bagerst i skabet eller noget andet, som motiverer netop DIG. Hos mig er der ingen forbud og restriktioner! Sammen finder vi DIN personlige balance.

Er det NU, du vil kunne knappe bukserne?opnå din drømmevægt?opnå varigt vægttab?have mere energi?

Åbent for tilgang af nye medlemmer! Påskelukket uge 15, men åbent 2.påskedag

OBS: NY ADRESSE!

Sådan gør du!

Det er ganske gratis og helt uforpligtende!
Tilmeld dig her ↷

Vi mødes hver mandag:

Individuel snak og vejning af medlemmer: kl. 17:00-17:30.
Vægttabsmøde & nye gæster: fra kl. 17:30.

Vi mødes hér:
Viborg Friskole
Ammunitionsvej 5
8800 Viborg

Klik her for rutevejledning

Få hjælp til vægttabet her!

Bliv klogere på dine spisevaner med hjælp fra vores dygtige vægttabscoach i Viborg.

Du vil lære en hel masse om kost, vægttab og 𝐡𝐯𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐛𝐫𝐲𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫𝐦𝐞𝐬𝐭 𝐢𝐧𝐝𝐠𝐫𝐨𝐞𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐢𝐬𝐞𝐯𝐚𝐧𝐞𝐫.

Din vægttabscoach i Viborg

Rikke Staun

Jeg er 34 år, mor til fire og lektor, og tidligere Fit-all coach i Silkeborg, Min vægttabsrejse startede i 2011 sammen med min mand, Mads. Dengang var motivationen et væddemål, fordi vi i 2012 skulle giftes, og derfor gerne ville være lidt lettere på bryllupsbillederne. Efterfølgende har jeg hver gang, efter mine fire graviditeter, skulle tabe mig mere end 20 kg.

Siden vi startede, har min mand, Mads, tabt 50 kg og jeg har tabt 25 kg. Igennem hele processen har vi støttet og opmuntret hinanden, selvom det også har kostet blod, masser af sved og tårer. Vi har fundet lysten til motion, da det giver os energi og glæde i hverdagen. Igennem mit vægttab har jeg støttet mig rigtig meget til min Fit-all coach, samt de ugentlige vejemøder og jeg ved, at dét som hjælper er at føre kalorieregnskab, støtten og fællesskabet på de ugentlige vejemøder.

Mit vægttab har givet mig et lettere liv med bedre selvværd, mere livsglæde og gjort mig til en bedre mor, og jeg har som Fit-all coach ambitionen om at hjælpe andre til et sundere og lettere liv. Og jeg glæder mig til at være en del af din vægttabsrejse, din nye livsstil og dine drømme.

Rikke Staun

Rikke StaunVægttabscoach i Viborg

Kontakt eventuelt vægttabscoach, Rikke Staun: staunrikke@gmail.com

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye Klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din vægttabscoach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget med de tilsvarende uger med mindre, der er et åbent vægttabshold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all i Viborg på Facebook