Opnå et varigt vægttab i Viborg

På Fit-all vægttabsholdet i Viborg hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – hos mig er intet forbudt. Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende. Så vil jeg vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab! Jeg glæder mig til at se dig.

Nye er velkomne på mit vægttabshold i Viborg hver mandag kl. 18:00.

Grundet COVID-19 har vi i øjeblikket kun åbent efter aftale. Send en mail til nedenstående coach for mere information eller tidsbestilling.

Vi mødes hér hver mandag:
Marsk Stigsvej 16
(bagved Røde Kors butikken)
8800 Viborg

Kontakt coach Jette Ekholm: ekholm4u@gmail.com  

 

Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 17:30-18:00
Tema & nye medlemmer: kl. 18:00

Din vægttabscoach i Viborg

Jette Ekholm

Jeg har siden 2006, hjulpet og vejledt mange i det midt og sønderjyske, til at tabe de overflødige kilo og skifte til en sundere livsstil.

Selv har jeg tabt 36 kg. De første 18 kg kæmpede jeg alene med i 1,5 år, da jeg ikke kunne få mig selv til at komme på et vægttabshold. Men da jeg endelig tog mod til mig og kom på et hold med en coach, så tabte jeg de sidste 18 kg på et ½ år.

Jette Ekholm

Jette EkholmVægttabscoach i Viborg

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all på Instagram