Er det NU, du vil kunne knappe bukserne?opnå din drømmevægt?opnå varigt vægttab?have mere energi?

Mød din lokale vægttabscoach

Jeg er uddannet prof.bachelor i ernæring og sundhed og har arbejdet med vaneændring og vægttab siden 2017. Jeg har hjulpet rigtig mange med at få en sundere livsstil og opnå deres ønskede vægt – helt uden forbud og strikse restriktioner. For mig handler det om at finde en balance i kosten, og arbejde med vaner, adfærd og de bagvedliggende årsager til at “man bøvler med maden”, for som vi siger hos Fit-all, 95% af overvægten sidder mellem ørerne.

Jeg lægger stor vægt på, at mine hold skal være et hyggeligt, trygt og fortroligt sted at komme. Jeg har fokus på sammenhold, og at vi opmuntrer og støtter hinanden, både når det går godt og ikke mindst, når det hele er lidt svært. Jeg er overbevist om at vi står stærkere sammen som hold, i kampen mod kiloen, og at den sparring man får til møderne er uvurderlig i et succesfuldt vægttabsforløb.

Personligt har jeg også haft perioder i mit liv hvor jeg har kæmpet med maden og jeg har i høj grad mærket på egen krop, hvad tanker og psyke gør i forhold til, hvad der kommer i munden. Jeg har haft en periode, hvor jeg har været lagt ned af stress og i den forbindelse dulmede med mad, hvilket førte til 12 ekstra kg på sidebenene. Jeg har dog  formået, at finde tilbage til en balance, både i vægt, psyke og kost, og vedligeholde de gode vaner Disse erfaringer bruger jeg selvfølgelig også i min vejledning.

Britt Nissen

Britt NissenDin lokale vægttabscoach

Åbent for tilgang af nye medlemmer!

Sådan foregår det!

Vi mødes hver mandag!

Individuel snak og vejning af medlemmer: kl. 17:00-17:30.
Vægttabsmøde & nye gæster: fra kl. 17:30.

  • Den første halve time er der individuel vejning – diskretion er en selvfølge!
  • Før og efter din vejning, har du mulighed for at være en del af det uformelle fællesskab på  vores vægttabshold.
  • Kl.17.30 starter vores fællesmøde, hvor vi hver uge har et relevant emne på programmet.
  • Har du et 4- eller 12 ugers coachforløb, kan du altid spørge din lokale vægttabscoach til råds omkring kost, motivation eller andre udfordringer.
Tilmeld dig her ↷

Du finder os her:

Asmildkloster Landbrugsskole – Benyt hovedindgangen og følg skiltene.

Asmildklostervej 1

8800 Viborg

Klik her for rutevejledning

Få hjælp til vægttabet hver uge!

Vores dygtige vægttabscoaches giver dig alle de redskaber du har brug for, så du ikke blot taber dig, men også kan holde vægten bagefter.

Kontakt eventuelt vægttabscoach, Britt Nissen: britt@fitall.dk