Er det NU, du vil af med de overflødige kilo én gang for alle?

Få hjælp til dit vægttab i Silkeborg!

Smid de overflødige kilo, få overskud til at lege med børnene eller børnebørnene, hop i de bukser, som du har gemt bagerst i skabet eller noget andet, som motiverer netop DIG. Hos mig er der ingen forbud og restriktioner! Sammen finder vi DIN personlige balance.

Er det NU, du vil kunne knappe bukserne?opnå din drømmevægt?opnå varigt vægttab?have mere energi?

Åbent for tilgang af nye medlemmer!

Bemærk: Holdet holder lukket d. 5 april.

Sådan gør du!

Det er ganske gratis og helt uforpligtende!
Tilmeld dig her ↷

Kontakt eventuelt vægttabscoach, Vibeke Kingo Damgaard: vibeke@vægttabscoach.dk

Vi mødes hver onsdag:

Individuel snak og vejning af medlemmer: kl. 16:45-17:15.
Vægttabsmøde & nye gæster: kl. 17:15.

Vi mødes hér:
Drewsensvej 62B (Indgang gennem porten)
8600 Silkeborg

Få hjælp til vægttabet her!

Bliv klogere på dine spisevaner med hjælp fra vores dygtige vægttabscoach i Silkeborg.

Du vil lære en hel masse om kost, vægttab og 𝐡𝐯𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐛𝐫𝐲𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫𝐦𝐞𝐬𝐭 𝐢𝐧𝐝𝐠𝐫𝐨𝐞𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐢𝐬𝐞𝐯𝐚𝐧𝐞𝐫.

Din vægttabscoach i Silkeborg

Vibeke Kingo Damgaard

Mit navn er Vibeke og jeg er din vægttabscoach i Silkeborg.

Jeg har igennem mange år været overvægtig, og har med stor beslutsomhed afprøvet rigtig mange slankekure. Hver eneste gang har jeg tabt mig og efterfølgende taget det hele, og lidt til, på igen. Nu har jeg fundet vejen, for det er ikke en slankekur, men en livsstilændring der skal til. Der er ikke noget der er forbudt, alt kan indtages med måde. Jeg kan både nyde slik, kage, rødvin og andet godt, som jeg ikke vil undvære i mit liv. Siden 2009 har jeg arbejdet som leadershipcoach, jeg har hjulpet mennesker med at skabe den bevægelse de ønsker for at flytte sig der hen hvor de ønsker at være. I 2020 blev jeg uddannet coach i skyggesider og livsdesign. I 2022 afslutter jeg min uddannelse som superviser i kost og følelser. Jeg har tabt mig 12 kilo! Før jeg tabte mig, var jeg træt og havde ikke det store overskud. Jeg var ked af min krop, hvilket gik ud over mit humør og min livskvalitet. Efter at jeg har tabt mig, nyder jeg livet på en helt anden måde. I Fit-all siger vi, at 95% af overvægten sidder mellem ørerne! Det har hjulpet mig meget at blive bevidst om og arbejde med de følelser jeg spiser på, at spørge mig selv om den handling jeg er i gang med, bringer mig tættere på eller længere væk fra mit mål. Min erfaring siger mig at man ikke kan ændre alt på en gang, fra den ene dag til den anden. Jeg vil hjælpe dig med at skabe den bevægelse du ønsker, ved at justere dine vaner lidt ad gangen. Jeg tror på, at et godt fællesskab er nøglen til et lettere vægttab, derfor lægger jeg stor vægt på, at vi på mit hold kan støtte, hjælpe og vejlede hinanden og dele vores erfaringer på godt og ondt. Det handler i bund og grund om troen på, at DU kan opnå resultater og at du vælger de sunde vaner til, så skal du nok nå målet. Jeg glæder mig til at se dig på mit vægttabshold – Du er velkommen til at kigge ind for at se om det er noget for dig!

Vibeke Kingo Damgaard

Vibeke Kingo DamgaardVægttabscoach i Silkeborg

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye Klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din vægttabscoach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget med de tilsvarende uger med mindre, der er et åbent vægttabshold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.