Opnå et varigt vægttab i Silkeborg

På Fit-all vægttabsholdet i Silkeborg hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – hos mig er intet forbudt. Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende. Så vil jeg vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab! Jeg glæder mig til at se dig.

Nye er velkomne på mit vægttabshold i Silkeborg hver torsdag kl. 17:30.

 

Vi mødes hér hver torsdag:
Erhvervsakademi Dania
Bredhøjvej 18
8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 17:00-17:30
Tema & nye medlemmer: kl. 17:30

Din vægttabscoach i Silkeborg

Rikke Staun

Min vægttabsrejse startede i 2011 sammen med min mand, Mads. Dengang var motivationen et væddemål samtidig med, at vi i 2012 skulle giftes. Vi ville derfor gerne begge, se lidt lettere ud på bryllupsbillederne. Efterfølgende har jeg hver eneste gang, efter mine tre graviditeter, skulle tabe mig mere end 20 kg.

Siden vi startede har min mand tabt 50 kg og jeg har tabt 25 kg. Igennem hele processen har vi støttet og opmuntret hinanden, selvom det også har kostet blod, masser af sved og tårer. Vi har fundet lysten til motion, da det giver os energi og glæde i hverdagen.

Efter min sidste graviditet, er jeg nu igen for fjerde gang, kommet i mål med mit vægttab. Igennem mit vægttab har jeg støttet mig rigtig meget til min Fit-all væhgttabscoach, samt de ugentlige møder på vægttabsholdet med vejning, og jeg ved, at dét som hjælper er at føre Fit-all Kalorieregnskab, samt at få støtten og fællesskabet på de ugentlige møder.

Mit vægttab har givet mig et lettere liv med bedre selvværd, mere livsglæde og gjort mig til en bedre mor.

Jeg har stor erfaring med kost, sundhed, motion og vægttab. Jeg ved, at et varigt vægttab handler om den mad, vi spiser, men mindst lige så meget om vores mentale sundhed. Jeg har ambitionen om at motivere, støtte og hjælpe dig til et sundere og lettere liv på din vægttabsrejse. Jeg glæder mig til at hjælpe dig med din vægttabsrejse, din nye livsstil og dine drømme, således, at det bliver et varigt vægttab og ikke en quick fix-løsning. Vi ses på mit vægttabshold i Silkeborg.

Rikke Staun

Rikke StaunVægttabscoach i Silkeborg

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all på Instagram