Dette vægttabshold er midlertidigt lukket for tilgang af nye.

Vi mødes hver torsdag:

Individuel snak og vejning af medlemmer: kl. 16:30-17:00.

Få hjælp til vægttabet her!

Bliv klogere på dine spisevaner med hjælp fra vores dygtige vægttabscoach i Silkeborg.

Du vil lære en hel masse om kost, vægttab og 𝐡𝐯𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐛𝐫𝐲𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫𝐦𝐞𝐬𝐭 𝐢𝐧𝐝𝐠𝐫𝐨𝐞𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐢𝐬𝐞𝐯𝐚𝐧𝐞𝐫.

Din vægttabscoach i Silkeborg

Hanne Peitersen

Mit navn er Hanne og jeg er din vægttabscoach i Silkeborg.
Til daglig arbejder jeg hos Silkeborg Kommune og er uddannet indenfor sundhedsfaget. Jeg har altid arbejdet med mange mennesker og motiveres ved at inspirere, motivere og ’flytte’ mennesker tættere på deres mål.
Jeg har tidligere selv været igennem et vægttab efter ’pludselig’ at have taget 17+ kg på. Det lykkedes mig ved at ændre min kost og mine vaner. Jeg er glad for mad – faktisk RIGTIG glad for mad, og er i dag meget bevidst om, hvad og hvor meget, jeg spiser.
Hos Fit-all siger vi, at 95% af begrundelsen for overvægten sidder mellem ørerne, hvilket betyder, at vi taler om mad, men også om motivation, vaner og lyst til forandring. På vægttabsholdet får du et fortroligt og hyggeligt forum, hvor der er plads til alle og hvor du bliver en del af et fællesskab. Hvilken alder du har og om dit vægttabsønske er 5, 10 eller 50 kg. er uden betydning.
Alle er meget velkomne og jeg glæder mig til at guide og støtte dig til en sundere livsstil.

Hanne Peitersen

Hanne PeitersenVægttabscoach i Silkeborg

Kontakt eventuelt vægttabscoach, Hanne Peitersen: fitall.silkeborg@outlook.dk.

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye Klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din vægttabscoach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget med de tilsvarende uger med mindre, der er et åbent vægttabshold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all i Silkeborg på Facebook