Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Vi søger slankecoaches / kostvejledere

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches. Hos Fit-all hjælper vi med succes...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...

Start dit vægttab i Karup

 

Ændr dine madvaner og tab dig én gang for alle

Nye medlemmer er velkomne på vægttabsholdet i Karup hver tirsdag kl. 19:30!
Se om det er noget for dig, inden du melder dig ind! Første møde er helt uforpligtende – så kig endelig forbi. Afsæt 1½ time den første gang, da der efter temaet vil være introduktion af vores mange muligheder. Du vil også få lavet en kropsanalyse, som danner grundlaget for din vægttabsrejse.

 

Vi mødes hér hver tirsdag:
Ekholm 4u ved Jette Ekholm
Viborgvej 38a
7470 Karup J
Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 19:00-19:30
Tema & nye medlemmer: kl. 19:30

 

Ændring den 23. april (uge 17): Vægttabsholdet er lukket** grundet 2. Påskedag. Nye medlemmer er velkomne igen i uge 18 kl. 19:30.

 

Følg Fit-all i Karup på Facebook

Følg Fit-all i Karup på Instagram

 


 

 

Din vægttabscoach i Karup

Jette Ekholm

Jette Ekholm

Jeg har siden 2006, hjulpet og vejledt mange i det midt og sønderjyske, til at tabe de overflødige kilo og skifte til en sundere livsstil.


Selv har jeg tabt 36 kg. De første 18 kg kæmpede jeg alene med i 1,5 år, da jeg ikke kunne få mig selv til at komme på et vægttabshold. Men da jeg endelig tog mod til mig og kom på et hold med en coach, så tabte jeg de sidste 18 kg på et ½ år.

  Jette Ekholm


 

Få hjælp til dit vægttab i Karup

Slankekure og kostplaner skaber ikke holdbare resultater, hvis du efterfølgende vender tilbage til den levestil og de spisevaner, du havde før du gik på kur. Du vil med stor sandsynlighed ende med at være tilbage på den vægt, du startede på – og måske endda have taget endnu mere på. På Fit-all vægttabsholdet i Karup hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – det handler blot om mængden.

 

Som nyt klubmedlem med coachforløb vil du få en kropsanalyse den første gang. Kropsanalysen inkluderer: Vægt, BMI, fedtprocent, fedt omkring de indre organer, vand, muskelmasse, knoglemasse, basal stofskifte/forbrænding samt fysisk alder.

 

Du får naturligvis en forklaring på resultatet af din kropsanalyse og to gratis udskrifter med hjem
– én i uge 1 og én i uge 12. Yderligere strimler kan tilkøbes hos din coach.

 


 

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

 

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunk.