Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Vi søger slankecoaches / kostvejledere

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches. Hos Fit-all hjælper vi med succes...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Foredrag med Camilla Framnes

Et ærligt, rørende og inspirerende foredrag, hvor Camilla Framnes fortæller om sin vægttabsrejse...

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...

Start dit vægttab i Hadsund

 

Er det NU, du vil opnå din drømmevægt?

Så lad mig hjælpe dig i mål!

Nye er velkomne på vægttabsholdet i Hadsund HVER onsdag kl. 17:30!
Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende.
Så vil jeg vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab!
Jeg glæder mig til at se dig.

 

Ændr dine madvaner og tab dig én gang for alle

Slankekure og kostplaner skaber ikke holdbare resultater, hvis du efterfølgende vender tilbage til den levestil og de spisevaner, du havde før du gik på kur. Du vil med stor sandsynlighed ende med at være tilbage på den vægt, du startede på – og måske endda have taget endnu mere på. På Fit-all vægttabsholdet i Hadsund hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – hos mig er intet forbudt.

 

Vi mødes hér hver onsdag:
Hadsund Kulturcenter,
Kirkegade 2-4, lokale 7
9560 Hadsund
Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 17:00-17:30
Tema & nye medlemmer: kl. 17:30

 

Følg Fit-all i Hadsund på Facebook

 

 

 

Din vægttabscoach i Hadsund

Cristin Liv Walter

Cristin Liv Walter


I min opvækst var det bandlyst at være overvægtig. Derfor udviklede jeg flere usunde spisevaner og sultede så at sige mig selv for at opnå slankhed.


Som sygeplejerske har jeg 7 års erfaring fra endokrinologisk afdeling, hvor vi bl.a. hjalp overvægtige med vægttab. Jeg arbejder som professionel mentor og coach bl.a. med at bryde og få nye vaner.


Både min egen livserfaring og min viden om os menneskers mentale, fysiologisk og emotionelle planer og påvirkninger gør, at jeg spiller helt med på Fit-all’s vægttabshold og samtykkende siger; 95% af overvægten sidder mellem ørerne.


Jeg er her for at guide dig, hjælpe dig på din rejse mod vægttabet gennem sunde og næringsrige spisevaner, men med en åbenhed for, at intet er forbudt. Sammen finder vi det som virker for lige dig og din dagligdag. For det er DIG det handler om, DIT liv, DIN sundhed, DIT helbred. Kroppen er så at sige vores personligheds hus.


Jeg har hjulpet mange mennesker til et nyt og sundere liv. Jeg ved, at DU også kan; og det mener jeg dybt fra mit hjerte. For DIT vægttab handler i bund i grund om tankeprocesser og vaner der skal omstruktureres, så det er gode og sunde valg, der er en af vanerne.


Jeg glæder mig meget til at møde DIG. På mit vægttabshold er vi sammen om at skabe en god, tryg stemning med fortrolighed og et helt hold på vej i samme retning. Et fællesskab, som fungerer som et stærkt team, fordi vi inspirerer og hjælper hinanden til blivende vægttab og sundt helbred.


Vigtigst i denne kamp eller livsændring er, at det først lille skridt er det sværeste på STARTEN af rejsen, som måske er snirklet, men du når i mål! Det er aldrig for sent eller for tidligt med en sundere livsstil og et bedre helbred.


Så kom hjertens gerne og mød mig til en uforpligtende snak på mit vægttabshold.


Jeg glæder mig til at være din fremtidige vægttabscoach.


/Cristin

  Cristin Liv Walter

I min opvækst var det bandlyst at være buttet, fed eller overvægtig. Derfor droppede jeg morgenmaden fra, da jeg var omkring 9 år. Og min madpakke gav jeg enten til en af mine klassekammerater eller hunden. Jeg sultede så at sige for at opnå slankhed.


I mit arbejde på en servicestation var jeg rigtig god til at lade en marsbar, 4 is, 2 poser chips og andet ryge ned i sækken. Derfor begyndte jeg bare at ryge, for ikke at tage på.


I mit ophold i England havde jeg lidt hjemlængsel og blev derfor meget glad for diverse yderst velsmagende kiks med og uden creme – en blev til to også hele pakken – og som ikke ryger røg MANGE kilo på ca. 46(billede); men de første 10 var nok tiltrængte! 

Tilmeld dig nyhedsmailen for Hadsund lige her!

* indicates required
Fit-all ApS bruger dine oplysninger til at kontakte dig via din mailadresse med opdateringer, ændringer på vores vægttabshold, opstart af nye hold samt markedsføring. Lad os venligst vide hvilke måder hvorpå du gerne vil høre fra os:


Du kan til enhver tid ændre mening ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af alle de emails, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på kontakt@fitall.dk. Vi behandler dine oplysninger med respekt. For mere information om vores privatlivspraksis, besøg venligst vores hjemmeside. Ved at klikke nedenfor accepterer du, at vi kan behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.

 

Vi bruger MailChimp til at udsende vores nyhedsmails. Ved at klikke nedenfor anerkender du, at dine oplysninger overføres til MailChimp til behandling. Få mere at vide om MailChimps privatlivspraksis her.


 

Som nyt klubmedlem med coachforløb

Som nyt klubmedlem med coachforløb vil du få en kropsanalyse den første gang. Kropsanalysen inkluderer: Vægt, BMI, fedtprocent, fedt omkring de indre organer, vand, muskelmasse, knoglemasse, basal stofskifte/forbrænding samt fysisk alder.

 

Du får naturligvis en forklaring på resultatet af din kropsanalyse og to gratis udskrifter med hjem
– én i uge 1 og én i uge 12. Yderligere strimler kan tilkøbes hos din coach.

 


 

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

 

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunk.