Pitabrød med hjemmelavet kebab
Pitabrød med hjemmelavet kebab
Opskriften er til 4 portioner
Et godt alternativ til take-away udgaven. Her har vi valgt at putte det i et pitabrød (ikke medregnet), men du kan også anvende den hjemmelavede kebab i tortillapandekager.
Ingredienser:
Oksefilet | 400 gram |
Olie | 2 tsk |
Hvidløg | 2 fed |
Salt, peber, spidskommen og koriander |
Fremgangsmåde:
- Oksefileten skæres ud i tynde strimler.
- Opvarm olien på en pande, og overfør kødet sammen hvidløg og krydderier.
Kødet tages af varmen når det er sprødstegt, eller hvad man ellers foretrækker.
Glem ALT om strenge diæter med endeløse forbud og løftede pegefingre.
Alt er tilladt! Bare ikke hele tiden. Sammen finder vi DIN personlige balance.
Er DU klar til at starte din vægttabsrejse?
Så kan du se om et vægttabsforløb er noget for dig!
Det er ganske gratis og helt uforpligtende!