Okonomiyaki med spidskål
Hurtigt og nemt
En okonomiyaki er en japansk madpandekage som smager intet mindre end fantastisk.
Opskriften giver 1 stk.


Ingredienser:
1/2 dl
1/4
1 tsk
1 tsk
1 håndfuld
1 håndfuld
1 tsk
1 tsk
1 tsk
1 tsk
2 stk
1 håndfuld
1 håndfuld
Speltmel
Salt
Spidskål
Garam Masala (kan godt undlades)
Skvalderkål (kan undlades)
Ramsløg eller 1 stk forårsløg
Nigellafrø
Hvid sesamfrø
Chilimayo (kan undlades eller byttes ud med anden form for dressing)
Bagepulver
Æg
Ærter (kan byttes ud med andet)
Svampe (kan byttes ud med f.eks bacon)
Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
– Bland salt, garam masala, speltmel, æg og bagepulver sammen og tilføj evt. lidt vand hvis massen bliver for tyk. Det skal minde om en ensartet pandekagedej.
– Skær spidskålet, skvalderkål, ramsløg i fine strimler – hak svampene fint, bruger du bacontern istedet, skal dette lige brunes af på panden inden kålet tilføjes.
– Gem lidt af ramsløget til pynt til sidst.
– Put lidt fedtstod på en panden og fordel kål, ærter, svampe, skvalderkål og ramsløg midt på panden.
– Hæld æggemassen ud over kålen og læg låg på – det skal stå ved middelvarme.
– Når pandekagen er fast vendes den og der lægges igen låg på.
-Pandekagen er færdig når den er fast.
-Kom pandekagen over på en tallerken og pynt med chilimayo, frø, ramsløg og evt lidt salt og friskkværnet peber.
Velbekomme.
Tip:
Glem ALT om strenge diæter med endeløse forbud og løftede pegefingre.
Alt er tilladt! Bare ikke hele tiden. Sammen finder vi DIN personlige balance.
Er DU klar til at starte din vægttabsrejse?
Så kan du se om vægttabsforløbet i Hjørring er noget for dig!
Det er ganske gratis og helt uforpligtende!