Sprøde koldhævede rundstykker
Sprøde koldhævede rundstykker
Opskriften giver 20 rundstykker



Ingredienser:
425 gram
Vand
10 gram
Fint salt
75 gram
Havregryn
150 gram
A38, 0,5%
17 gram
Gær
725 gram
Hvedemel
1 lille (50 gram)
Æg
Fremgangsmåde:
- Opløs gæren i vandet i en skål. (En røremaskine kan være en fordel at bruge).
- Tilføj salt, havregryn, A38 og mel og rør det godt sammen.
- Dejen er ret klistret – dette er meningen.
- Nar dejen er ensartet, sætter du film over skålen og lader den hvile på bordet i 1 time.
- Sæt den herefter i køleskabet til den næste morgen – så er den klar til brug.
- Rundstykkerne formes med en våd hånd (altså med vand på hænderne) og sættes på en bageplade på et stykke bagepapir.
- Pensel rundstykkerne med et pisket æg.
- For at få rundstykkerne sprøde, sættes et fad med ca. 2 dl. vand i bunden af ovnen – dette skaber damp i ovnen og giver rundstykkerne den lækreste overflade.
- Rundstykkerne bages midt i ovnen ved 245 grader i ca. 20 minutter til de er flotte og gyldne.
Tip:
- Pynt eventuelt rundstykkerne med birkes eller sesamfrø, når du har penslet rundstykkerne med æg.
- Dejen kan også bruges til at lave lækre sprøde flutes. Brug evt. din egen personlig favorit kryddersmør – husk at påregne de ekstra kalorie til kalorieregnskabet.
- Dejen kan holde sig på køl i 5 dage.
- Rundstykkerne kan sagtens fryses efter de er bagt – tages de op frosne, skal de bages ved 200 grader i ca. 8-10 minutter.
Glem ALT om strenge diæter med endeløse forbud og løftede pegefingre.
Alt er tilladt! Bare ikke hele tiden. Sammen finder vi DIN personlige balance.
Er DU klar til at starte din vægttabsrejse?
Så kan du se om et vægttabsforløb er noget for dig!
Det er ganske gratis og helt uforpligtende!