Hjemmelavet pizza med gorgonzole, courgette og serrano

Pizza med gorgonzola, courgette og serrano

Pizza med gorgonzola, courgette og serrano

Opskriften er til 3 pers.

Der er 394 kcal pr. portion

Denne enkle og lækre pizza kan bruges som hovedmåltid. Kan også skæres ud i mindre stykker og bruges som en lille hapser.


Ingredienser:

Pizzadej (hjemmelavet eller 1 færdig bund)
Creme fraiche 4 spsk
Gorgonzola 50 gram
Courgette 1/2
Serrano 120 gram
Parmesan, friskrevet 30 gram

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft, og lad bagepladerne stå i ovnen.
  2. Rul pizzadejen tyndt ud på et stykke bagepapir og fordel creme fraichen. Smelt gorgonzolaen (kan med fordel smeltes i mikroovnen, og ellers brug en lille kasserolle).
  3. Hæld gorgonzolaen ud over pizzaerne, og skær tynde skiver courgetten. Fordel skriverne på pizzaerne.
  4. Træk bagepapiret med pizzaerne over på bagepladerne, og stil dem ind i ovnen. Skru herefter ned til 220 grader, og bag pizzaerne færdig til de er fylde i kanten, ca. 8 minutter.
  5. Server med serrano og lidt friskrevet parmesan.

Tip:

Smager godt kold i madpakken.

Glem ALT om strenge diæter med endeløse forbud og løftede pegefingre.
Alt er tilladt! Bare ikke hele tiden. Sammen finder vi DIN personlige balance.

Er DU klar til at starte din vægttabsrejse?

Så kan du se om et vægttabsforløb er noget for dig!
Det er ganske gratis og helt uforpligtende!

Del dette opslag