En sund udgave af den klassiske bruschetta

Den sundere bruschetta

Den sundere bruschetta

Opskriften er pr. pers.

Der er 241,5 kcal pr. portion

En nyfortolket og sundere alternativ til den klassiske bruschetta. Lækker som forret eller tapasbordet. Hvis du ønsker at bruge den som måltid, anbefaler vi at du tilføjer en enkel kålsalat.


Ingredienser:

Rugbrød 1 stk
Gedeost, tykke skiver 4 skiver
Olivenolie 1 tsk
Honning 1 tsk
Granatæblekerner
Timian frisk (pynt)

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skær rugbrødet i to trekanter, og placer gedeost på brødet.
  3. Hæld lidt olivenolie på gedeosten, og bag det i ovnen i ca. 7 minutter eller til gedeosten er gylden.
  4. Når brødet kommer ud af ovnen, dryppes der lidt honning udover, og til sidst pyntes der med granatæblekerner og frisk timian.

Tip:

Er du ikke særlig vild med gedeost, kan du sagtens anvende en anden smagfuld ost. Vi anbefaler brie, som også kan fås i en let udgave. Går du efter et højt protein indhold = bedre mæthed, så har vi prøvet Taverna grillost med 17 g protein pr. 100 gram.

Glem ALT om strenge diæter med endeløse forbud og løftede pegefingre.
Alt er tilladt! Bare ikke hele tiden. Sammen finder vi DIN personlige balance.

Er DU klar til at starte din vægttabsrejse?

Så kan du se om et vægttabsforløb er noget for dig!
Det er ganske gratis og helt uforpligtende!

Del dette opslag