Friske forårsruller med peanutbutterdip
Friske forårsruller med peanutbutterdip
Opskriften er til 2 pers.
Et godt bud på aftensmad til den hyggelige sommeraften eller “tøm køleskabet”.
Ingredienser:
Til forårsrullerne: | |
Spidskål | |
Mango | |
Agurk | |
Gulerødder | |
Rød peber | |
Forårsløg | |
Kylling | |
Rispapir | |
Til peanutbutterdip: | |
Peanutbutter | 4 spsk |
Soya | 1 spsk |
Citronsaft | 1 spsk |
Lidt vand | |
Chili, finhakket | 1/2 |
Frisk ingefær (revet fint) | Efter smag |
Salt |
Fremgangsmåde:
- Rør ingredienserne til peanutbutterdippen, og smag gerne mere til. Mangler den syre tilsæt citron, mangler den salt tilsæt soya og mangler den mere smag tilsæt ingefær.
- Skær alle grøntsagerne ud i tynde stænger, og anret på et fad.
- Steg kyllingen med salt og peber, og skær også kyllingen ud i mindre skiver.
- Fugt rispapirerne med varmt vand, og læg grøntsagerne samt kyllingen i midten. Fold herefter enderne i siderne ind, og rul rullerne stramt.
Serveres med peanutdippen.
Tip:
Forårsrullerne kan også serveres med en chilimayo eller en sur-sød chilisauce
Glem ALT om strenge diæter med endeløse forbud og løftede pegefingre.
Alt er tilladt! Bare ikke hele tiden. Sammen finder vi DIN personlige balance.
Er DU klar til at starte din vægttabsrejse?
Så kan du se om et vægttabsforløb er noget for dig!
Det er ganske gratis og helt uforpligtende!