Jeg har tabt mig! Takket være den fantastiske opbakning, jeg har fået!

Malene har tabt sig 35 kilo

Hejsa! Mit navn er Malene og jeg er 37 år, gift, og sammen har vi 2 børn.
Min vægttabsrejse startede i oktober måned, 2018.
Jeg havde i en rum tid overvejet at starte på en “slankekur” igen – for gud ved hvilken gang.
Inden min første graviditet havde jeg prøvet kræfter med det vægttabshold, der dengang hed Weight Watchers, hvor jeg med succes havde tabt mig omkring 10 kg. Men slet, slet ikke var kommet i mål, som jeg gerne ville. Denne gang havde jeg det største ønske om at få et varigt vægttab, komme ned på min normalvægt og få et BMI inden for normalområdet.
Jeg fandt frem til Sund & Slank med Fit-all og Tinas vægttabsforløb i Frederikshavn. Jeg satte mig straks ved computeren og læste om konceptet, og jeg fik overtalt min mand til, at vi skulle aflægge vægttabsholdet et besøg. Jeg fik efter mødet meget mere blod på tanden til at starte min nye vægttabsrejse! Det der fangede mig var, og er stadigvæk i dag, at INTET er forbudt… ALT er tilladt – men med måde. Det er noget min hjerne kan forholde sig til, for den kan nemlig ikke finde ud af at have strenge forbud mod forskellige slags mad 😉

Jeg kom ret godt fra start, og fik øjnene op for, hvor meget jeg faktisk skal spise for at få det næring, min krop har brug for. Jeg skulle tælle kalorier og i starten var det svært for mig, at spise for alle mine kalorier, da det var mere end jeg havde spist hidtil. Jeg blev mega glad, da jeg efter kort tid på vægttabsholdet i Frederikshavn stod med mit -5 kg diplom i hånden. Endelig var der noget, der virkede for mig, så jeg faktisk tabte mig – og jeg var på intet tidspunkt sulten.
Min succes fortsatte og jeg modtog også 10 og 15 kg diplom, men så gik vægttabet i stå i en rum tid, da jeg nåede et vægttab på 18 kg. Jeg var ked af det og frustreret – for hvorfor stod vægten stille?
Min vægttabscoach, Tina, fortalte mig, at jeg havde nået den berømte “mur”, som de fleste med et stort vægttab oplever, jeg skulle foretage mig noget drastisk, såsom motion… Her fik jeg motivationen frem til at starte med at løbe igen. Der gik lidt tid, før jeg havde fundet min rytme i løbet, men jeg skal sige, at det skabte resultater på vægten, for jeg begyndte at tabe mig igen 😀

Det var den fedeste følelse, da jeg modtog de næste diplomer på 20, 25 og 30 kg vægttab… Jeg var mega glad og nu manglede jeg KUN 5 kg i at nå min normal vægt… Jeg kæmpede lidt med de sidste 5 kg, men de kom også af til sidst.
35 KG VÆGTTAB!!! FEDT!
Dette resultat har jeg opnået takket være den fantastisk opbakning jeg har fået af Tina min coach, alle mine holdkammerater og sidst men ikke mindst min mand, som har været ved min side hele vejen igennem de 2,5 år rejsen har taget. Nu skal jeg finde mig selv i mit nye “jeg” og jeg skal lære at slippe mit Kalorieregnskab, for som Tina siger, så skal vi jo ikke taste vores mad ind resten af livet 😉

Tak fordi i havde lyst til at læse min historie, jeg håber den kan være med til at motivere jer til at starte jeres vægttabsrejse.

De bedste Hilsner
Malene Stisholt.

Er det NU, du vil kunne knappe bukserne?opnå din drømmevægt?opnå varigt vægttab?have mere energi?

Så lad os hjælpe dig i mål på et af vores vægttabsforløb!

Du vælger selv, om du vil betale hver 4.- eller hver 12. uge. – uden binding, naturligvis!

12 ugers vægttabsforløb hos en vægttabscoach

Start dit vægttabsforløb i dag med vores mest populære valg!

Bliv en del af fællesskabet og få hjælp til dit vægttab hver uge på et af vores vægttabshold eller hos en online-vægttabscoach.

4 ugers vægttabsforløb hos en vægttabscoach