Jeg har tabt 1⁄3 af min oprindelige kropsvægt!

Anette har tabt sig 30 kilo med Fit-all

Jeg skulle på vægten og den viste 95,4 kilo!

Mit vægttab startede ved et tilfælde i uge 5, 2019. Jeg var på besøg hos min niece, hvor jeg blev tilbudt at spise med til aftensmaden. Min niece vejede sin mad og jeg spurgte hende:
“Hvorfor vejer du din mad?”
Min niece fortalte, at hun var på vægttabsrejse, og havde tabt sig 5 kilo på 3 uger, hvortil jeg svarede:
“Det vil jeg også”.
Min niece henviste mig til Sund & Slank med Fit-all og onsdag i uge 7, troppede jeg op hos Fit-alls afdeling i Hirtshals.

Jeg blev taget rigtig godt imod af vægttabscoachen, Tina, og hendes 2 medhjælpere. Jeg skulle på vægten og den viste 95,4 kilo! Min normalvægt er 71 kilo. Uha det var skræmmende, at der skulle smides SÅ mange kilo. Min tanke var, at jeg nok skulle være på vægttabsrejse de næste 2 år, hvis jeg i gennemsnit tabte mig 1 kilo om måneden (men det skulle jeg heldigvis ikke!).

Jeg fik udleveret en startmappe med diverse foldere om blandt andet ændring af livsstil og en liste med “Det Gode Valg”. Dette materiale hjalp mig i starten af mit vægttabsforløb, men jeg fandt hurtigt min egen vej ved hjælp af Fit-alls Kalorieregnskab. Alt min kost blev registreret – selv en lille sukkerfri Gajol ?
Jeg synes, at Fit-alls Kalorieregnskab er/var mit vigtigste redskab. Ved daglig brug af Kalorieregnskabet har jeg altid styr på, hvor mange kalorier jeg har fået i løbet af dagen, og jeg kan også indtaste min motion. Der er mulighed for at modregne motion i kalorieindtaget, men det har jeg aldrig brugt. Det har blot været en ekstra “bonus” for mig. Motion dyrkede jeg kun lidt ekstra af, i form af gåture hver dag, ud over den motion, som jeg dyrkede inden mit vægttab.

Der blev aldrig lavet specialkost til mig f.eks. til aftensmaden. Jeg spiste det, som de andre spiste, men bare i mindre mængder og med masser af salat/grøntsager til. Når jeg blev inviteret i byen, spiste jeg ligesom de andre, men tænkte selvfølgelig over, hvad jeg spiste. Jeg ville hellere spise 100 gram rejer end 100 gram hvidt brød.
Jeg stoppede ikke med at spise slik, men i stedet for 200 gram, spiste jeg 25 gram. Hvis jeg ikke havde flere kalorier tilbage i Kalorieregnskabet, og jeg om aftenen var lidt lækkersulten, drak jeg i stedet en light sodavand, som indeholder 0 kalorier.

Mit vægttab gik meget hurtigere end jeg forventede! Efter 10 uger havde jeg tabt mig 10 kilo. Efter 25 uger havde jeg tabt mig 20 kilo. Den 6. november 2019 blev jeg VIP-medlem, da min vægt var inden for sund BMI. I stedet for 2 år gik der kun 38 uger! Jeg var rigtig stolt af mig selv, da jeg stod med VIP-diplomet i hånden. I uge 2, 2020 – 11 måneder efter, at jeg havde startet mit vægttab – havde jeg tabt mig 30 kilo!

Nu kommer det svære!

At holde normalvægten! Jeg manglede kun 1,8 kilo i at have tabt mig 1⁄3 af min oprindelige kropsvægt. Det nåede jeg ikke i 2020 på grund af Corona. For der kom lidt ekstra Corona-kilo på sidebenene. I løbet af sommeren, efteråret og julen 2020 tog jeg 7 kilo på! Jeg var lige ved at miste mit VIP-medlemskab, som man opnår hos Fit-all, når du er normalvægtig.

Her de sidste 6 uger har Corona-kiloene tabt kampen mod mig og Fit-all Kalorieregnskabet ? Jeg har smidt de 7 kilo igen og mit mål er inden for de næste uger at nå min ønskevægt på 63,6 kilo!

Hver uge sender jeg troligt min vægt på SMS til min vægttabscoach, Tina, hvor der altid er opbakning at hente. Jeg kan varmt anbefale dig at melde dig på et vægttabsforløb hos Sund & Slank med Fit-all, hvor du også får sparring med andre medlemmer, som også er på vægttabsrejse.

Er det NU, du vil opnå din drømmevægt?

Så lad os hjælpe dig i mål på et af vores vægttabsforløb!

Nye gæster er velkomne HVER uge!

Se om vægttabsforløbet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende. Du tilmelder dig bare et uforpligtende møde!

Så vil din vægttabscoach vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab!