Jeg spiste take away hver 3. dag og alligevel havde jeg tabt mig!

Allan har et vægttab på 18 kilo

Hvorfor er der ikke flere mænd som vælger Fit-all?

Som mand kan jeg klart anbefale Fit-all til alle, der ønsker at tabe sig og skabe en ny livsstil.

Da jeg i slutningen af april besluttede mig for, at det skulle være slut med for mange kilo og fordi jeg ønskede en sundere og bedre livsstil, søgte jeg mod Fit-all efter anbefaling af en god veninde.
Her mødte jeg en vægttabscoach, der tog imod mig, der hvor jeg var. Jeg oplevede, at jeg ikke blev pålagt en streng kostplan (hvilket jeg havde troet), men derimod et system, der var simpel matematik. Der blev ikke sat deadline på vægttabet, men sagt at et vægttab tager den tid et vægttab tager, da det jo ikke er en kur men en livsstil. En ny livsstil. Konceptet er ret klart – man må ikke spise flere kalorier end Kalorieregnskabet tillader.
Det måtte man så godt, men så skulle man yde en indsats i form af motion, som var med til at modregne, så man ender på det fastsatte antal kalorier.

I de første måneder forsøgte jeg at ændre mine kostvaner og spise sundere. Dog faldt jeg ind imellem i med take away, men jeg holdt mig til mine kalorier og hvis jeg kom over, fik jeg spillet golf og gået ture, så jeg havde plads til det i Kalorieregnskabet. Dog må jeg indrømme, at jeg ved slutningen af juni måned kunne konstatere, at jeg i maj og juni havde fået take away hver 3. dag. Alligevel havde jeg tabt mig 7 kg. Det var en øjenåbner, som dels gav mig lidt dårlig samvittighed, men også en tro på, at jeg endelig havde fundet noget, der kunne fungere for mig.
Efter 26 uger med Fit-all havde jeg et vægttab på 15 kg og jeg modtog mit -15 kg diplom. Selvom jeg “kun” er halvvejs i min målsætning, så føler jeg allerede, at jeg er kommet i mål.

Jeg har fundet noget, der virker for mig uden det kræver ret meget energi.

Hvis jeg holder mig til de kalorier, jeg må spise, så kører det.

Som ugerne er gået, er overskuddet blevet større og jeg får nu meget mere motion i hverdagen end før – uden at jeg føler, det dræner mig, tværtimod. Omkring take away er jeg nu på cirka hver 8. dag, så den sunde livsstil begynder også at vise sig i hverdagen.

Jeg har tidligere haft et tilsvarende vægttab, men det krævede en skarp kostplan, og besøg i træningscentret 4-5 gange om ugen. Det kunne kroppen ikke klare og derfor gik det hele i vasken og jeg tog det tabte, plus lidt mere, på igen på ret kort tid.

En stresssygemelding, refleksion over livet og hjælp fra Fit-all har gjort, at jeg nu er mere sikker på, at jeg holder mit vægttab denne gang, da jeg har fundet en base, der fungerer. Hvis vægten stiger lidt eller står stille, skal jeg stille fokus ind på Kalorieregnskabet, og når jeg har brugt det 100% i et par dage så falder vægten stille og roligt igen.

Nu tilbage til indledningen…

Hvorfor er der ikke flere mænd der vælger Fit-all. Jeg tror, det er fordi, man tror, det kun er kvinder, som går på livsstilshold. Man tror, som mand, at man kun kan tabe sig med motion og slankekure. Men i bund og grund så er det måske nærmere en macho-opfattelse. Samt en vigtig ting, som jeg selv har været slem til at bruge. Jeg skal ikke have hjælp til noget. Jeg kan godt selv! Men de fleste gange, så er det helt legalt at søge hjælp til det, man ikke er god til. I Fit-all er der et godt fællesskab i forbindelse med den ugentlige vejning, man deltager i det omfang man har lyst, og kan tage det med fra temaerne, som man synes giver mening for en selv. Men vigtigst af alt for mig. Intet er forbudt.

En sidste ting: Det er ikke for sjov, at man er overvægtig. Tit ligger der noget bag ved, som man ikke kan se. Det er ikke for lidt motion og dårlige madvaner, der gør det alene.
I Fit-all finder man de løsninger, der fungerer for en, godt støttet af sin vægttabscoach.

– Allan

Allan har opnået et vægttab på 18 kilo – og er over halvvejs!

Hvis han kan, så kan du også!

Er det NU, du vil kunne knappe bukserne?opnå din drømmevægt?opnå varigt vægttab?have mere energi?tabe dig for sidste gang?

Så lad os hjælpe dig i mål på et af vores vægttabsforløb!

Du vælger selv, om du vil betale hver 4.- eller hver 12. uge. – uden binding, naturligvis!

12 ugers vægttabsforløb hos en vægttabscoach

Start dit vægttabsforløb i dag med vores mest populære valg!

Bliv en del af fællesskabet og få hjælp til dit vægttab hver uge på et af vores vægttabshold eller hos en online-vægttabscoach.

4 ugers vægttabsforløb hos en vægttabscoach