Jeg er mindre træt og har mere energi!

Jonatan har tabt sig 50 kilo

I november besluttede jeg mig for at tabe mig. Jeg har gennem en stor del af mit liv været overvægtigt, og det ville derfor blive svært at ændre min livsstil. Derfor begyndte jeg at undersøge hvilke muligheder der var på markedet. Gennem min familie hørte jeg om Fit-all og deres resultater i at opnået vægttab.

I januar kørte jeg derfor med min svigerinde for at finde ud af, om Fit-all var noget for mig. Det, at der ikke er nogle forbud på, hvad man må spise, virkede tiltalende, og at fokus var på at lære at begrænse sig. Jeg startede derfor et coachforløb, hvor jeg hurtigt lærte at bruge Fit-all Kalorieregnskabet og begyndte at ændre mine kostvaner. Der gik nogle måneder med at få tilpasset kalorieindtaget, så det passede til mine behov. I samarbejde med min vægttabscoach Laila, og de andre medlemmer på vægttabsholdet, er der nu kommet styr på dette. Derudover begyndte jeg at motionere mere og går en tur på typisk 5 km, for at handle ind 3-5 gange om ugen.

Nu bruger jeg Fit-all Kalorieregnskabet mere som en hjælp, da det mere er blevet en vane at spise fornuftigt og afvejet. Jeg lytter stadig til gode råd og tips fra min vægttabscoach og de andre medlemmer. Jeg er ikke lige så belastet kropsmæssigt som tidligere, jeg er mindre træt og har mere energi gennem min dag. Jeg spiser væsentligt flere grøntsager end tidligere, og kan stadig nyde god mad ved fødselsdag og fest.

Et spørgsmål jeg ofte har fået er, hvordan det lykkedes at tabe mig. Til dette kan jeg kun sige kost og motion, hvor jeg kan styre det selv uden at være tvunget til et fast skema. At det kan gøres dynamisk efter ens behov, kontrolleret af dig selv og din motivation. Brug værktøj som Fit-all Kalorieregnskabet og få vejledning fra din vægttabscoach til at opnå et optimalt og vedvarende vægttab.

Er det NU, du vil kunne knappe bukserne?opnå din drømmevægt?opnå varigt vægttab?have mere energi?

Så lad os hjælpe dig i mål på et af vores vægttabsforløb!

Du vælger selv, om du vil betale hver 4.- eller hver 12. uge. – uden binding, naturligvis!

12 ugers vægttabsforløb hos en vægttabscoach

Start dit vægttabsforløb i dag med vores mest populære valg!

Bliv en del af fællesskabet og få hjælp til dit vægttab hver uge på et af vores vægttabshold eller hos en online-vægttabscoach.

4 ugers vægttabsforløb hos en vægttabscoach