Halvvejs i mit vægttabsforløb

Majbrit har tabt sig 24,6 kilo

Yoyo er ikke kun er god popsang, Joey Moe har lavet. Det er også et symbol på, hvordan min vægt har været det meste af mit liv.

I april 2019 blev jeg fyret pga. stress fra mit job igennem 7,5 år. Det var hårdt, og jeg havde følelsen af at være blevet kasseret og ikke være god nok. Det kostede vanvittigt mange kilo på sidebenene og i april 2020 ramte jeg bunden.

Heldigvis har jeg verdens bedste veninde, der samlede mig op og fortalte mig om Fit-all. Jeg har været med siden den 22. april og jeg har tabt mig 24,6 kg – jeg er halvvejs i mit vægttab.

Det har været en kæmpe øjenåbner på mange punkter. Ved at tælle kalorier fik jeg øjnene op for, hvor mange kcal jeg egentlig indtog i løbet af en dag.

Der har både været op- og nedture i forløbet, og tider hvor motivationen har været helt væk, men med god opbakning fra min online vægttabscoach, Laila, og min veninde, er det lykkes at komme tilbage på sporet ❤️

Jeg har lært at vægttab ikke kun handler om tallet på vægten, men også om min tankegang, og om at kontrollere mine følelser og ikke spise ukontrolleret, når jeg møder modgang – tro mig den holder ikke hver gang, jeg falder stadig i en gang imellem.

Jeg elsker min nye livsstil, hvor intet er forbudt, men hvor det “bare” handler om mængder og valg.

Jeg er klar til at fortsætte med den sidste halvdel, inden den svære del kommer, nemlig der, hvor vægten skal holdes.

-Majbrit Nielsen

En fantastisk opdatering på vægttabsrejsen

Er det NU, du vil kunne knappe bukserne?opnå din drømmevægt?opnå varigt vægttab?have mere energi?

Så lad os hjælpe dig i mål på et af vores vægttabsforløb!

Du vælger selv, om du vil betale hver 4.- eller hver 12. uge.

12 ugers vægttabsforløb hos en vægttabscoach

Start dit vægttabsforløb i dag med vores mest populære valg!

Bliv en del af fællesskabet og få hjælp til dit vægttab hver uge på et af vores vægttabshold eller hos en online-vægttabscoach.

4 ugers vægttabsforløb hos en vægttabscoach