Nærvær og støtte i personlige mails

Hvis du ikke har mulighed for eller lyst til at møde op til vejning på et lokalt vægttabshold hver uge, så kan du få din egen personlige E-mail Vægttabscoach!

Jeg hjælper dig under hele dit vægttabsforløb. Vi skriver sammen hver uge om din vægt, aktuelle udfordringer og fejrer dine sejre undervejs. Jeg støtter dig og lærer dig gradvist at få et godt forhold til maden. Du får desuden tilsendt inspiration og opskrifter hver uge.

Kærlig hilsen Laila, E-mail Vægttabscoach.

Få hjælp til vægttabet her!

Bliv klogere på dine spisevaner med hjælp fra vores dygtige E-mail Vægttabscoach.

Du vil lære en hel masse om kost, vægttab og 𝐡𝐯𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐛𝐫𝐲𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫𝐦𝐞𝐬𝐭 𝐢𝐧𝐝𝐠𝐫𝐨𝐞𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐢𝐬𝐞𝐯𝐚𝐧𝐞𝐫.

Kunne du tænke dig at vide mere om mit E-mail Vægttabsforløb?

Åbent for tilgang af medlemmer!

Kontakt eventuelt vægttabscoach, Laila Nexø: laila.fitall@gmail.com

E-mail Vægttabsforløbet fungerer således:

  • Vælg den betalingsløsning, du ønsker. Du bestemmer selv, om du vil fornyes hver 4. uge eller hver 12. uge. Vi har ingen binding!
  • Vælg E-mail Vægttabsforløb i forbindelse med din oprettelse. Så bliver du med det samme tilknyttet vores online vægttabscoach, Laila Nexø.
  • Når du er oprettet, vil du med det samme, have adgang til din online vægttabsprofil, vores app til vægttab – Fit-all Kalorieregnskabet, lækre opskrifter, madplaner og meget, meget mere…
  • Din onlinecoach, Laila, modtager automatisk dine kontaktoplysninger og vil i løbet af én til to dage sende dig en personlig velkomstmail.
  • Du vejer dig på din egen vægt hver mandag og sender resultatet til din vægttabscoach senest kl. 19:00 pr. mail, SMS eller via Messenger.
  • I løbet af ugen sender din online vægttabscoach en mail med kommentarer til ugens vægttab. Heri vil du også få gode råd om at bevare motivationen, ugens opskrift mm. Din online vægttabscoach vil naturligvis svare på alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig under hele vægttabsforløbet.
Laila Nexø - vægttabscoach

Din E-mail Vægttabscoach

Laila Nexø

Jeg brænder særligt for det mentale i et vægttab, og for at udfordre vores måde at tænke om mad og spisning. Jeg har tidligere kæmpet med overspisning og har masser af erfaring i at vejlede og guide til en sundere livsstil med positive tanker. Jeg har hjulpet mange med at tabe deres overflødige kilo siden 2006. Jeg har de sidste år også vejledt og coachet online medlemmer.

Jeg er uddannet kostvejleder og coach. Og har selv tabt 20 kilo og holdt vægttabet siden 2005. Jeg er også klar til at hjælpe dig med dit vægttab.

Laila Nexø

Laila NexøOnline E-mail Vægttabscoaching

Følg E-mail Vægttabsforløbet på Facebook