Nærvær og støtte i personlige mails

Hvis du ikke har mulighed for eller lyst til at møde op til vejning på et lokalt vægttabshold hver uge, så kan du få din egen personlige E-mail Vægttabscoach!

Jeg hjælper dig under hele dit vægttabsforløb. Vi skriver sammen hver uge om din vægt, aktuelle udfordringer og fejrer dine sejre undervejs. Jeg støtter dig og lærer dig gradvist at få et godt forhold til maden. Du får desuden tilsendt inspiration og opskrifter hver uge.

Kærlig hilsen Laila, E-mail Vægttabscoach.

Kunne du tænke dig at vide mere om mit E-mail Vægttabsforløb?

E-mail Vægttabsforløbet fungerer således:

  • Vælg den betalingsløsning, du ønsker. Du bestemmer selv, om du vil fornyes hver 4. uge eller hver 12. uge. Vi har ingen binding!
  • Vælg E-mail Vægttabsforløb i forbindelse med din oprettelse. Så bliver du med det samme tilknyttet vores erfarne e-mailcoach, Laila Nexø.
  • Når du er oprettet, vil du med det samme, have adgang til din online vægttabsprofil, hvor du finder Fit-all Kalorieregnskabet, lækre opskrifter, madplaner og meget, meget mere…
  • Din e-mailcoach, Laila, modtager automatisk dine kontaktoplysninger og vil i løbet af én til to dage sende dig en personlig velkomstmail.
  • Du vejer dig på din egen vægt hver mandag og sender resultatet til din vægttabscoach senest kl. 19:00 pr. mail, SMS eller via Messenger.
  • I løbet af ugen sender Laila dig en mail med sparring om ugens vægttab. Heri vil du også få gode råd om at bevare motivationen, ugens opskrift mm. Laila vil naturligvis svare på alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig under hele vægttabsforløbet.

Kontakt eventuelt vægttabscoach, Laila Nexø: laila.fitall@gmail.com

Åbent for tilgang af medlemmer!

Bemærk: Holdet er lukket i uge 19, pga. Kr. Himmelfart.

Din E-mail Vægttabscoach

Laila Nexø

Jeg brænder særligt for det mentale i et vægttab og for at udfordre vores måde at tænke om mad og spisning. Jeg har tidligere kæmpet med overspisning og har masser af erfaring i at vejlede og guide til en sundere livsstil med positive tanker. Min mission er at hjælpe dig på en konstruktiv, motiverende og kærlig måde.

Siden 2006 har jeg hjulpet mange med at tabe deres overflødige kilo, både på mine lokale hold, via emailforløb og videovægttabshold.

Jeg er uddannet kostvejleder og coach, og har et vægttab på 20 kilo bag mig. Jeg er også klar til at hjælpe dig med dit vægttab.

Husk! Det er ligegyldigt, hvad dit udgangspunkt er – det handler om, hvor du gerne vil hen!

Laila Nexø

Laila NexøOnline E-mail Vægttabscoaching