Er det NU, du vil smide de overflødige kilo?kunne knappe bukserne?opnå din drømmevægt?opnå varigt vægttab?have mere energi?

Få hjælp til vægttab lige her!

Start dit vægttab med vores Basismedlemskab, som giver dig adgang til:

Skal det være dig?

Camilla Framnes - vægttab - førbilledeCamilla Framnes - vægttab - efterbillede

Tilkøb et vægttabsforløb hos en vægttabscoach og få hjælp hver uge!

Start dit vægttab med en vægttabscoach

Vi kan også hjælpe dig!

På vores vægttabsforløb kan du glemme alt om strenge diæter og kure med endeløse forbud og løftede pegefingre. Alt er tilladt – bare ikke hele tiden! Find DIN personlige balance i samarbejde med en af vores dygtige vægttabscoaches og kom i mål med dit vægttab én gang for alle! Så slipper du også for at skulle tabe dig igen og igen.

Få hjælp og støtte hos os – hver uge!

Hos Sund & Slank med Fit-all siger vi, at 95% af overvægten sidder mellem ørerne – det vil sige, at vi i stedet for kun at kigge på maden, også kigger på vanerne og årsagen til de ekstra kilo.

Vi har hjulpet tusindvis af glade medlemmer til en sundere livsstil – og vi vil også gerne hjælpe DIG!

Start dit vægttab med hjælp fra vores vægttabscoach!

Bliv en del af fællesskabet og få hjælp til dit vægttab hver uge på et af vores mange vægttabsforløb, som du finder flere steder i Danmark samt online! Kom i mål med dit vægttab én gang for alle!

Hvem er vi?

Fit-all er en dansk vægttabsvirksomhed, som med stor succes dagligt motiverer og hjælper tusindvis af medlemmer med personligt tilpassede løsninger – alt sammen med udgangspunkt i vores online Basismedlemsskab.

Fit-all betyder frit oversat – Passer til alle!

Vi tager udgangspunkt i helt almindelig mad, uden forbud og besværlige regler, så alle kan være med. Vores koncept er ikke en kur, men med udgangspunkt i den mad, du bedst kan lide, lærer du gradvist at spise sundere, så du kan holde vægten for altid. Konceptet er naturligvis lægegodkendt og baseret på Sundhedsstyrelsens anbefalinger