Få hjælp til vægttab

Start din vægttabsrejse i dag – meld dig ind nu og få adgang med det samme!

Som Klubmedlem får du din egen vægttabsprofil, med adgang til en masse lækre opskrifter, samt en vægttabs-app, som hjælper dig med at gøre plads til alle de livretter, du ikke vil undvære i din hverdag.

Hos os er du aldrig alene! Som medlem har du mulighed for at få ekstra støtte til dit vægttab med hjælp fra en personlig vægttabscoach, som står parat med konkret vejledning og motivation til at nå dit mål. Du har også mulighed for at blive en del af et motiverende fællesskab på et af vores vægttabshold, hvor vi ugentligt deler erfaringer, tips og tricks.

Første skridt er beslutningen om at komme i gang..

Hvem er vi?

Fit-all er en dansk vægttabsvirksomhed, som med stor succes dagligt motiverer og hjælper tusindvis af medlemmer med personligt tilpassede løsninger – alt sammen med udgangspunkt i vores online klubmedlemsskab.

Fit-all betyder frit oversat – Passer til alle!

Vi tager udgangspunkt i helt almindelig mad, uden forbud og besværlige regler, så alle kan være med. Vores koncept er ikke en kur, men med udgangspunkt i den mad, du bedst kan lide, lærer du gradvist at spise sundere, så du kan holde vægten for altid. Konceptet er naturligvis lægegodkendt og baseret på Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

En af de mange lækre opskrifter, du får med i e-bogen.