Få Fit-all Kalorieregnskabet som App på din telefon og computer.

Vi har udviklet en super brugervenlig app, som du kan benytte til at se fremgangen i vægttabet, brug stregkodescanneren i vores app til at se kalorier, proteiner og fedt på over 14.000 madvarer. Samtidig kan du finde opskrifter, bonusmateriale og meget andet. Vi har gjort det let, at opnå et varigt vægttab.

I vores app får du:

  • Adgang til Fit-all Kalorieregnskabet
  • Madbog med mere end 4.000 kalorieberegnede opskrifter
  • Stregkodescanner med over 14.000 madvarer, alle med information om protein, kulhydrat og fedt indhold.
  • Statistik over dit vægttab og meget mere.
  • Indtast din vægt og dine centimetermål og hold øje med dit vægttab, når du cm for cm og kg for kg bliver mindre og mindre.
  • Ugens bonusmateriale er forskelligt fra uge til uge.
    Du får viden, opskrifter, opfordringer, tips og tricks til vægttabet.

Din app til vægttab

Med fede funktioner, som letter hverdagen!

Favoritter

Ved at benytte sig af favoritter, kan du spare tid, når du skal indtaste det du spiser.

Din favoritliste er dit personlige arkiv over madvarer, du oftest spiser. Du kan også oprette hele måltider, så du med ganske få klik, kan tilføje et måltid med mange forskellige fødevarer. På den måde, behøver du kun at oprette din yndlingsmorgenmad én gang, så du kan genbruge den igen og igen.

Fødevarer

Med Fit-all Kalorieregnskabet får du adgang til mere end 14.000 fødevarer.

Scan din fødevare med vores stregkodescanner og få omgående indhold af protein, kulhydrat og fedt. Hvis en fødevare mangler, kan du altid tilføje denne – hurtigt og nemt. Vores team kontrollere alle nye fødevarer, så du altid har den rette kaloriefordeling i dit Fit-all Kalorieregnskab.

Opskrifter

Er du på udkig efter lækre, nye, inspirerende opskrifter?

Med Fit-all Kalorieregnskabet får du inspiration til morgen-, middags- og aftensmaden – ja, selv snacks og desserter. Vi har mere end 4.000 opskrifter til hverdag og fest og nye kommer hele tiden til. Du kan også dele dine yndlingsopskrifter til glæde for alle vores klubmedlemmer.

Statistik

Følg din udvikling som dagene skrider frem.

Du kan følge sammensætningen af protein, kulhydrat og fedt båd i gram pr. dag og i %vis fordeling. Du kan også se fordelingen af dit kalorieindtag vist for en uge, samt din vægtudvikling, som den går ned, op eller blot forbliver den samme. Du kan ønske et vægttab, vægtøgning eller ligevægt, under din profilopsætning.

Motion

Du forbrænder kalorier ved at dyrke motion og ved at bevæge dig.

En anden “knap”, du kan justere på i forhold til din daglige kaloriebalance er naturligvis motion og aktiviteter i hverdagen. Derfor kan motion benyttes til at få Kalorieregnskabet til at gå op, så du fortsat når dit mål.

Tilkøb en vægttabscoach

Når du får brug for hjælp, skal du ikke fortvivle.

Du kan altid opgradere dit klubmedlemskab og tilkøbe et coachforløb! På Fit-all vægttabsholdene og hos vores online vægttabscoaches hjælper vi dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Klubmedlemmer er velkomne på vægttabsholdene HVER UGE!