Få hjælp til dit vægttab med Fit-all Kalorieregnskabet

Vi har udviklet en brugervenlig app, som giver dig fuldt overblik over dit vægttab. Her finder du bl.a. vores nemme stregkodescanner, som kan vise dig kalorieindhold, proteiner, kulhydrat og fedt på mere end 14.000 danske madvarer. Samtidig kan du finde lækre, kalorieberegnede opskrifter til både hverdag og fest. Vi har gjort det let for dig, at opnå et varigt vægttab! Se fremgangen i vægttabet, når du taber dig kilo for kilo og cm for cm.

Med Basismedlemskabet får du:

  • Fit-all Kalorieregnskabet, som virker på både på telefon, tablet og computer – din app til vægttab.
  • Adgang til mere end 4.000 kalorieberegnede og lækre opskrifter.
  • Stregkodescanner med over 14.000 danske madvarer, alle med information om kalorier pr. 100 gram, protein, kulhydrat- og fedtindhold.
  • Indtast din vægt og dine centimetermål og hold øje med dit vægttab, når du cm for cm og kg for kg bliver mindre og mindre.
  • Fuld statistik over dit vægttab.

… og meget mere!

Vores medlemmer siger:

Din app til vægttab

Med fede funktioner, som letter hverdagen!

Favoritter

Ved at benytte sig af favoritter, kan du spare tid, når du skal indtaste det du spiser.

Din favoritliste er dit personlige arkiv over madvarer, du oftest spiser. Du kan også oprette hele måltider, så du med ganske få klik, kan tilføje et måltid med mange forskellige fødevarer. På den måde, behøver du kun at oprette din yndlingsmorgenmad én gang, så du kan genbruge den igen og igen.

Fødevarer

Med Fit-all Kalorieregnskabet får du adgang til mere end 14.000 fødevarer.

Scan din fødevare med vores stregkodescanner, som kan vise dig kalorier pr. 100 gram samt indholdet af protein, kulhydrat og fedt. Hvis en fødevare mangler, kan du altid tilføje denne – hurtigt og nemt. Vores team kontrollere alle nye fødevarer, så du altid har den rette kaloriefordeling i dit Fit-all Kalorieregnskab. Vi vedligeholder også eksisterende fødevarer, så du altid har den rette beregning.

Opskrifter

Er du på udkig efter lækre, nye, inspirerende opskrifter?

Med Fit-all Kalorieregnskabet får du inspiration til morgen-, middags- og aftensmaden – ja, selv snacks og desserter. Vi har mere end 4.000 opskrifter til hverdag og fest og nye kommer hele tiden til. Du kan også oprette dine egne yndlingsopskrifter, så du kan se hvor mange kalorier de indeholder.

Statistik

Følg din udvikling som dagene skrider frem.

Du kan følge sammensætningen af protein, kulhydrat og fedt båd i gram pr. dag og i %vis fordeling. Du kan også se fordelingen af dit kalorieindtag vist for en uge, samt din vægtudvikling, som den går ned, op eller blot forbliver den samme. Du kan ønske et vægttab, vægtøgning eller ligevægt, under din profilopsætning.

Motion

Du forbrænder kalorier ved at dyrke motion og ved at bevæge dig.

En anden “knap”, du kan justere på i forhold til din daglige kaloriebalance er naturligvis motion og aktiviteter i hverdagen. Derfor kan motion benyttes til at få Kalorieregnskabet til at gå op, så du fortsat når dit mål.

Tilkøb en vægttabscoach

Når du får brug for hjælp, skal du ikke fortvivle.

Du kan altid opgradere dit Basismedlemskab og tilkøbe ekstra hjælp fra vores dygtige vægttabscoaches! På Fit-all vægttabsholdene og på vores online vægttabsforløb hjælper vi dig i mål med dit vægttab og er din støtte og sparring på din vægttabsrejse – både når det går godt og når det er svært.Få et vægttab, der holder på den lange bane. Basismedlemmer er varmt velkomne på vægttabsholdene HVER UGE!