Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Vi søger slankecoaches / kostvejledere

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches. Hos Fit-all hjælper vi med succes...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...

Start dit vægttab i Silkeborg

 

Ændr dine madvaner og tab dig én gang for alle

Nye medlemmer er velkomne på vægttabsholdet i Silkeborg hver torsdag kl. 17:30!
Se om det er noget for dig, inden du melder dig ind! Første møde er helt uforpligtende – så kig endelig forbi. Afsæt 1½ time den første gang, da der efter temaet vil være introduktion af vores mange muligheder. Du vil også få lavet en kropsanalyse, som danner grundlaget for din vægttabsrejse.

 

Vi mødes hér hver torsdag:
Sydbyhallerne, caféen
Jernbanevej 64-66
8600 Silkeborg
Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 17:00-17:30
Tema & nye medlemmer: kl. 17:30

 

Ændring den 18. april (uge 16): Vægttabsholdet er lukket** grundet Skærtorsdag. Nye medlemmer er velkomne på vægttabsholdet igen i uge 17.

 

Følg Fit-all i Silkeborg på Facebook

 

 

Din vægttabscoach i Silkeborg

Maria Eriksen

Maria Eriksen

Jeg er Prof. Bachelor i Global Ernæring og Sundhed med speciale i Livsstil og Sundhed. Til forskel fra diætister, er jeg uddannet til at udføre forebyggende arbejde som f.eks undervisning, kostvejledning og projektorienteret arbejde.


Jeg har, lige siden jeg blev færdiguddannet, hjulpet andre til at ændre livsstil og tabe sig.


I min verden er der intet der er forbudt. Derimod er jeg af den overbevisning at en sund og varieret kost, hvor alt er tilladt med måde, er vejen frem. Det handler blot om de rette mængder og sund fornuft.


Når det handler om varigt vægttab, findes der desværre ingen nemme løsninger. Men til gengæld behøver det ikke at være svært eller kedeligt at nå dine mål. Og det er det jeg brænder for at hjælpe dig med.


Desuden har jeg også erfaring med kognitiv kostvejledning, som også kan påvirke dine kost og motionsvaner.


Du er mere end velkommen til at kigge forbi til et uforpligtende møde.

  Maria Eriksen


 

Få hjælp til dit vægttab i Silkeborg

Slankekure og kostplaner skaber ikke holdbare resultater, hvis du efterfølgende vender tilbage til den levestil og de spisevaner, du havde før du gik på kur. Du vil med stor sandsynlighed ende med at være tilbage på den vægt, du startede på – og måske endda have taget endnu mere på. På Fit-all vægttabsholdet i Silkeborg hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – det handler blot om mængden.

 

Som nyt klubmedlem med coachforløb vil du få en kropsanalyse den første gang. Kropsanalysen inkluderer: Vægt, BMI, fedtprocent, fedt omkring de indre organer, vand, muskelmasse, knoglemasse, basal stofskifte/forbrænding samt fysisk alder.

 

Du får naturligvis en forklaring på resultatet af din kropsanalyse og to gratis udskrifter med hjem
– én i uge 1 og én i uge 12. Yderligere strimler kan tilkøbes hos din coach.

 


 

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

 

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunk.