Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Vi søger slankecoaches / kostvejledere

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches. Hos Fit-all hjælper vi med succes...

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Foredrag med Camilla Framnes

Et ærligt, rørende og inspirerende foredrag, hvor Camilla Framnes fortæller om sin vægttabsrejse...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...

Start dit vægttab i Hjørring

 

Vil du se, hvordan det foregår på Fit-all vægttabsholdet i Hjørring, inden du melder dig ind?

Så kom til vores GRATIS informationsmøde den 21. oktober kl. 17:00 eller kl. 19:30.

 

Er det NU, du vil opnå din drømmevægt?

Så lad mig hjælpe dig i mål!

Nye er velkomne på mine vægttabshold i Hjørring HVER mandag kl. 17:00 eller kl. 19:30!
Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende.
Så vil jeg vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab!
Jeg glæder mig til at se dig.

 

Ændr dine madvaner og tab dig én gang for alle

Slankekure og kostplaner skaber ikke holdbare resultater, hvis du efterfølgende vender tilbage til den levestil og de spisevaner, du havde før du gik på kur. Du vil med stor sandsynlighed ende med at være tilbage på den vægt, du startede på – og måske endda have taget endnu mere på. På Fit-all vægttabsholdene i Hjørring hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – hos mig er intet forbudt.

 

Vi mødes hér hver mandag:
Bagterphallens cafeteria,
indgang via den brune dør, 1. sal.
Fuglsigvej 23
9800 Hjørring
Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 16:30-17:00 eller kl. 19:00-19:30
Tema & nye medlemmer: kl. 17:00 eller kl. 19:30

 

Følg Fit-all i Hjørring på Facebook

Følg Fit-all i Hjørring på Instagram

 


 

 

Din vægttabscoach i Hjørring

Camilla Framnes

Camilla Framnes


Jeg har været på utallige slankekure og tabt mig, men efterfølgende taget det hele på igen og mere til. Min rejse startede tilbage i 2009, hvor jeg tog beslutningen om at tage kampen op mod kiloene. Jeg fandt ud af, hvor meget sundhed kom til at betyde i min hverdag, min livskvalitet og jeg kan nu endelig være den glade og aktive mor for mine børn, som jeg tidligere kun turde drømme om. Jeg har i dag tabt 77 kg, blandt andet ved hjælp af at tælle kalorier.


Jeg er netop uddannet kostvejleder hos Fitness Institute, som Henrik Duer står bag, med et flot 12 tal!


Det er dit liv, din sundhed og derfor handler det om, at vi sammen skal finde den vej, der fungerer for dig. Der er intet, der er forbudt, og spørgsmålet er nok mere - ” hvad skal der til, for, at jeg kan få det?”. I Fit-all siger man, at 95% af overvægten sidder mellem ørerne og jeg kan med mine egne erfaringer 100% nikke genkendende til dette. Jeg vil derfor hjælpe og guide dig ud på din vægttabsrejse med blandt andet sunde og gode spisevaner.


Hvis jeg kan, kan DU også – det mener jeg oprigtigt, for DIT vægttab handler i bund og grund om troen på, at DU kan, opnå resultater og til fortsætte med de sunde vaner.


Jeg vil glæde mig til at møde netop dig på mit hold, hvor vi sammen kan skabe et fortroligt og hyggeligt fællesskab, hvor vi kan inspirere og støtte hinanden til et sundt og varigt vægttab. Det allervigtigste er, at du ALDRIG MÅ GIVE OP og det er aldrig for sent, at DU tager valget om en sundere livsstil.


Tøv ikke og kom gerne forbi og få en uforpligtende snak på mit hold i Hjørring alle mandage kl. 17:00 eller kl. 19:30.


Jeg ser frem til at blive din fremtidige coach.


Camilla

  Camilla Framnes

Jeg har ikke altid været en overvægtig pige. Mine vægtproblemer startede tilbage i 9. klasse på efterskolen, hvor jeg tog de første mange kilo på. Jeg blev i en alder af blot 17 år gravid med min søn, Oliver. I denne graviditet begyndte de ekstra kilo for alvor at tage fart, og vægten oversteg det trecifrede tal på badevægten.

Efter fødslen tabte jeg ikke mine graviditetskilo, og da jeg 3 år senere venter min anden søn, Sebastian, eskalerede min vægt total. Jeg var dér, hvor jeg ikke længere selv kunne bunde. Min vægt var på 148 kilo og for første gang nogensinde måtte jeg erkende, at jeg havde et problem. Jeg måtte udskifte min seng på daværende tidspunkt, fordi min elevations seng havde en maxvægt på 130 kg. For første gang får jeg nok alligevel øjnene op for, hvilken situation jeg havde bragt mig i, og jeg var bokstavligtalt ved at æde mig selv ihjel.


Camilla Framnes

Så hvorfor stoppede jeg ikke bare?

Jeg har inderst inde godt vidst, at jeg var en stor pige. Men jeg havde nok alligevel aldrig set mig selv så stor - der var jo aldrig nogen, som havde fortalt mig det. Det er utroligt hvor meget jeg kunne lukke ned indeni. At jeg på ingen måder selv ville eller kunne indse, at jeg havde et problem. Mit "skjold" har alle dage været at grine af det hele og håbe på, at det hele nok skal blive bedre i morgen. Maden havde vundet kontrollen over mig - jeg var afhængig.


I 2009 skete der store ændringer i mit liv. Jeg tog for alvor kampen op mod kiloene, og begyndte at få andre interesser som eksempelvis madlavning - noget som aldrig rigtig havde sagt mig noget. De første mange kilo tabte jeg ved at smide mit meget store cola forbrug på hylden, for dernæst begynde at tænke anderledes i forhold til mad.

Jeg fik ingen manual. Det var alene mig, der skulle finde den måde, som passede ind hos min familie og jeg, og det var ikke let.

Intet er forbudt - du skal blot planlægge dig ud af det. Min hjerne vidste at jeg gerne måtte – og sjovt nok blev behovet på et split sekund mindre.

Jeg har haft store vægttab over to omgange. Efter jeg fødte min sidstfødte søn, Victor, tabte jeg mig de sidste 40 kg det efterfølgende år.


Hvad gør jeg nu?

Jeg elsker at eksperimentere med madlavningen - at finde og lave opskrifter der er sunde og lækre og som ikke koster så mange kalorier. Motion er i dag blevet "MIG-tid" - min tid til at koble af. Jeg har igen, efter flere år med overvægt, kunne vende tilbage til min højt elskede fodboldtræning, uden at skulle bekymre mig for overbelastning af mine knæ, grundet de mange ekstra kilo.


Det er helt fantastisk, jeg har i dag tabt mere end jeg vejer idag! Jeg kan med sikkerhed sige, at jeg ALDRIG vil falde tilbage til de gamle vaner. Men jeg er heller ikke i tvivl om at dette er og bliver en kamp for sundhed resten af livet.


MEN jeg kæmper, for jeg VIL være den aktive, glade og smilende mor for mine børn.


Jeg håber vi ses på mandag.


Med venlig hilsen

Camilla Framnes


Camilla Framnes


 

Som nyt klubmedlem med coachforløb

Som nyt klubmedlem med coachforløb vil du få en kropsanalyse den første gang. Kropsanalysen inkluderer: Vægt, BMI, fedtprocent, fedt omkring de indre organer, vand, muskelmasse, knoglemasse, basal stofskifte/forbrænding samt fysisk alder.

 

Du får naturligvis en forklaring på resultatet af din kropsanalyse og to gratis udskrifter med hjem
– én i uge 1 og én i uge 12. Yderligere strimler kan tilkøbes hos din coach.

 


 

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

 

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunk.