Når folk spørger mig, om jeg stadig er på kur, siger jeg: “Næ, jeg har slet ikke været på kur.”

Nadin 18kg

Juhuuu, jeg fik mit -10 kg diplom!

Det var en vildt dejlig følelse… 10 kg er røget ved at tage de gode valg!

Når folk spørger mig, om jeg stadig er på kur, siger jeg: “Næ, jeg har slet ikke været på kur. Jeg har lagt min kost om og tager bedre valg for min krop!”

Jeg bliver mere og mere bevidst om, at jeg faktisk ikke går glip af noget ved at sige nej til kage, slik og fed mad – tværtimod.

Jeg har fået mere energi, jeg er i bedre humør og har meget mere overskud – og det er på grund af, at jeg spiser ordentligt hver dag.

Der er plads til alt – bare med måde.

Og de seneste uger synes jeg virkelig, at jeg har fundet MIN måde at spise rigtigt på…

Jeg er helt overbevist om, at jeg ikke kommer til at vende tilbage til min gamle livsstil, for jeg elsker min nye gode sunde livsstil og den gør mig glad!

Jeg mangler 3,1 kg for at nå mit umiddelbare mål på 66 kg. Da jeg startede, synes jeg, at der var laaangt ned til 66 kg – nu er jeg meget tæt på og det giver mig bare blod på tanden…

– Nadin

Det er aldrig for sent at vælge en sundere livstil!

OPDATERING – Vægttab på 18 kilo..

“Så skete det endelig ? Efter 1 år er jeg nået i mål og kan nu kalde mig VIP medlem.
Det føles super godt, og jeg render rundt med et fjoget smil på læben hele dagen.

Jeg er SÅ tilfreds – både med mine resultater og mit mål, men også bare med selve rejsen hertil. Det har til tider været hårdt og surt, men med støtte fra René, og de andre medlemmer, er det alligevel lykkedes mig at nå i mål (og faktisk mere til) uden at føle, at jeg har været på en eller anden sindssyg slankekur, hvor jeg har været nødt til at opgive “alt det sjove”.

Det har været en omstilling, hvor jeg skulle lægge dårlige vaner fra mig og få mig nogle nye gode vaner. Jeg spiser sundere, jeg laver bevidste valg, og fravalg, i min kost hver dag, men ikke mindst er jeg begyndt at dyrke motion, og det har bare givet sindssyge resultater.

For et år siden havde jeg en bodyage på 44 år og vejede 80 kg. I dag er min bodyage på 23 og jeg vejer 62. Det kan både ses og mærkes. Jeg har mere energi, jeg er i bedre humør, jeg er i bedre form og generelt føler jeg mig bare meget bedre tilpas i min egen krop.

Jeg er SLET IKKE ET SEKUND i tvivl om, at Fit-all har været det helt rigtige for mig, og som VIP medlem glæder jeg mig til at fortsætte til møderne, få inspiration og måske støtte i svære tider. TAK….”
– Nadin

Er det NU, du vil opnå din drømmevægt?

Så lad os hjælpe dig i mål på et af vores vægttabshold eller hos vores online vægttabscoach!

Nye er velkomne på vores vægttabshold HVER uge!

Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende. Du kigger bare ind!

Så vil din vægttabscoach vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab!