Jeg er så heldig at være blevet beriget med endnu en familie, min egen Fit-all familie.

Karoline 45kg vægttab

En morgen vågnede jeg med smerter i ryggen. Fra nakke til lænd kom der skiftevis jag og det var en kamp at komme ud af sengen. Dér vidste jeg, at nu skulle det være slut. Slut med at være overvægtig og slut med at fylde min krop med alt for meget kalorieholdigt mad.

Jeg var 21 år, og en ung pige på 21 år skal ikke vågne med smerter i ryggen. Jeg vidste, at disse smerter var forårsaget af alt for mange kilo på min krop. Jeg havde forgæves forsøgt mange gange før at komme kiloene til livs, så denne gang skulle jeg have hjælp. Og denne gang skulle det lykkedes!

Vægten sagde 112 kg. Det er rigtig meget for en person på kun 162 cm. Jeg ville ikke være tyk og ked af det mere. Jeg ville være glad.

I starten af mit vægttab var jeg utålmodig for at komme i mål. Overblikket over, hvad jeg spiste udviklede sig til for meget kontrol, og dertil opstillede jeg rigtig mange restriktioner. Ellers følte jeg ikke, at jeg kunne nå mit mål. Efter et år og 7 måneder gik min drøm i opfyldelse: Et vægttab på 50 kg.

… Troede jeg. På præcis samme tidspunkt startede min coach Laila sammen med sine kollegaer Fit-all. Og med Fit-alls system, viste det sig, at der var rigtig mange ting om mad og krop, jeg ikke vidste – og det blev min redning!

Mit vægttab var gået alt for stærkt. Mit hoved kunne ikke følge med. Der var rigtig mange tanker, ideer og regler, jeg skulle bearbejde og rigtig mange nye ting, jeg skulle lære. Jeg arbejdede primært med mine tanker og mit forhold til mad.

Jeg er i dag 29 år og kan med hånden på hjertet sige, at jeg har det rigtig godt. Jeg er bestemt ikke flov over, at min livsstilsændring og vægttabsrejse har taget tid. Det var nødvendigt, og en proces jeg ikke ville have været foruden. Jeg har lært rigtig rigtig meget, dels om mad, ernæring og kroppen, men også om mig selv. Og det er jeg stolt af. Og endnu mere stolt af, at jeg har sluttet fred med mit hoved og alle de åndssvage tanker og regler, som jeg har ladet mig styre af. Jeg har nu nået det mål, jeg satte i 2012, om at være glad igen.

Resultaterne af det mentale arbejde kan også ses på vægten. ’Genbrugskiloene’ ryger lige så stille af, og jeg har i dag et samlet vægttab på 45 kg. Hvad min endelige målvægt skal være, har jeg ikke besluttet endnu. Men den skal være der, hvor det giver mening for mig og min krop. Og det tænker jeg, at den nok skal fortælle mig.

Jeg er blevet mange erfaringer og viden rigere. Jeg er så heldig at være blevet beriget med endnu en familie, min egen Fit-all familie. Uden støtte, inspiration og motivation var jeg aldrig nået til, hvor jeg er i dag. Det ugentlige møde er helligt for mig. Det er en time, hvor jeg prioriterer mig og min krops sundhed og velvære.

Det virkede rigtig godt for mig at finde ud af, hvad jeg gerne ville opnå med mit vægttab, hvad jeg ønskede skulle være anderledes og hvilke ting, jeg gerne ville, som jeg ikke kunne. For mig var det at kunne være aktiv uden smerter, og ikke have følelsen af at være begrænset i mine bevægelser. Dernæst var det, at jeg gerne ville lære at føle mig mæt. Spise når jeg var sulten, stoppe når jeg var mæt og at kunne nyde hver en bid. Jeg ville også lære at kunne sige ’nej tak’ til mad, jeg faktisk ikke havde lyst til. Og for alt i verden ønskede jeg, at jeg kunne spise slik og lignende uden dårlig samvittighed.

Men hvad der giver mening for mig, giver nødvendigvis ikke mening for dig. Og det er derfor at Fit-all er så fantastisk, for det er nemlig, hvad der giver bedst mening for dig, det hele handler om.

– Karoline

Er det NU, du vil opnå din drømmevægt?

Så lad os hjælpe dig i mål på et af vores vægttabshold eller hos vores online vægttabscoach!

Nye er velkomne på vores vægttabshold HVER uge!

Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende. Du kigger bare ind!

Så vil din vægttabscoach vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab!