I stedet for at give op mht. vægten, have ondt af mig selv, lade stå til og trøstespise, tog jeg en beslutning…

Gitte holder stadig vægten nu - 4 år efter!

Dagen, hvor Gitte nåede sit mål ♥

Vægttabshistorie Gitte - vægttab 14,4 kilo

Jeg har tidligere tabt mig med hjælp fra Weight Watchers (også kaldet WW), hvor det har gået betydeligt hurtigere end denne gang – MEN – dengang var jeg så fokuseret på tallet på vægten, at jeg ikke havde hovedet med, og måske derfor tog på igen, da hverdagen og livets andre udfordringer meldte sig og skubbede tallet på vægten væk fra at være min første prioritet.

Tiden gik, og vægten steg støt og roligt, men ganske sikkert…indtil en dag, hvor jeg skulle ud for at købe nye bukser – og det blev en størrelse, jeg ikke før havde været i! – På det tidspunkt tog jeg en beslutning om, at det skulle være slut nu – og så begyndte jeg hos Fit-all, hvor Anne, som jeg kendte fra WW, er konsulent.

Da jeg gik i gang med vægttabet igen, begyndte min krop at drille med skavanker, som intet havde med vægten at gøre, og jeg var nødt til at tage en beslutning om, at jeg VILLE tabe mig, så måtte det tage den tid, jeg havde brug for, når min motion nu blev begrænset til kortere gåture i stedet for træningscenteret.

Den periode blev – trods alt – et vendepunkt for min indstilling til min krop. NU blev jeg tvunget til at tænke anderledes end tidligere. I stedet for at give op mht. vægten, have ondt af mig selv, lade stå til og trøstespise, tog jeg en beslutning om, at JEG fortjener at have det godt med mig selv og i mig selv – og hvordan kunne jeg så få det? Ved at holde fokus på den sunde LIVSSTIL, at ”dykke ned i” HVORFOR jeg dog tillader MIG SELV at behandle MIG SELV så dårligt, som jeg aldrig ville byde andre? Det er der jo kun én, der kan ændre på – MIG SELV!

Sidste efterår brugte jeg lang tid på at tænke over mit SMART mål – og skrive det ned, så det er blevet et stykke papir, der ligger i min medlemsbog, som jeg bliver mindet om, hver gang jeg har fat i bogen – og ofte har det givet mig et ”nåå ja, det er faktisk, dette her, jeg gør” – og hvis vægten er gået den forkerte vej, så har det været fint lige at læse, hvad det egentligt er, jeg vil, som overordnet mål.

Det er nemmere at tage hensyn til andre, men NU blev jeg bevidst om at tage hensyn til MIG SELV. Det er alt værd at leve sundt (- ikke fanatisk, for ALT er jo altså tilladt, men SUNDT), min krop fik det, den havde brug for, jeg fik det bedre med mig selv, fordi jeg fik startet en positiv spiral via de nyere tanker – Jeg faldt i mange gange, men hver gang fik jeg det vendt til HVORFOR SKETE DETTE HER NU? – der blev pludseligt længere og længere mellem de dårligere valg – så det der var et tilvalg om at tabe mig med hjælp fra Fit-all og min vægttabscoach, Anne. Det er blevet min livsstil, for jeg ved, at jeg har det godt med både mig selv og min krop på denne måde.

Rent praktisk har jeg deltaget på mange af møderne hos Fit-all og arbejdet med mine tanker så jeg er nået frem til, at JEG fortjener at ændre det i mit liv, som jeg har magten over – primært mine tanker, kost og motion. Planlægning og Fit-all Kalorieregnskabet er mine gode venner, sammen med Mæt & Let, når det har været nemmere for mig. Jeg er blevet bevidst om at nyde min mad og de gode ting –”kvalitet frem for kvantitet”.

– Gitte

Er det NU, du vil opnå din drømmevægt?

Så lad os hjælpe dig i mål på et af vores lokale vægttabshold eller hos vores video vægttabscoach!

Nye er velkomne på vores vægttabshold HVER uge!

Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende. Du kan læse mere og tilmelde dig her!