Jeg hedder Christin og jeg har tabt mig 12 kilo med Fit-all!

Christin har tabt sig 12 kilo med Fit-all

Når jeg tænker over min vægttabsrejse, så er den alt andet end lige til, og den har stillet mig foran en hel del udfordringer. Jeg er faldet i mange gange… men jeg har formået at rejse mig én gang mere, end jeg er faldet!

Min vægt har altid fyldt meget i mit liv. Allerede som barn var jeg “i god stand” og blev drillet grundet min overvægt. Efter at have afprøvet alle verdens slankekure, som altid endte med den såkaldte ”yoyo-effekt”, som vi jo nok allesammen kender til, prøvede jeg i 2007 for alvor at gøre noget ved mit vægtproblem.

Jeg startede på et Weight Watchers vægttabshold i Tyskland, hvor jeg oprindeligt er fra, og jeg fik ret hurtig superflotte resultater. I slutning af 2007 flyttede jeg til Danmark og heldigvis fandtes det samme koncept også her, sådan at jeg kunne fortsætte min vægttabsrejse. Her mødte jeg vægttabscoach, Jette Ekholm, som også er min vægttabscoach i dag hos Fit-all.

Vægten gik ned og det var super motiverende og dejligt med støtte af en god vægttabscoach og et fantastisk fællesskab på selve vægttabsholdet. På denne måde tabte jeg mig 20 kilo!

Da jeg blev gravid med mit første barn i 2009, tog jeg 30 kilo på under graviditeten! Jeg stod derfor med en del flere kilo efter fødslen, end jeg havde til at starte med. Det var der ikke så meget at gøre ved, så jeg startede igen på Jettes vægttabshold lige efter fødslen og tabte ca. 20 kilo på 9 måneder!

Så kom den næste graviditet. Naturligvis kravlede vægten op igen, men det gik dog ikke helt så galt denne gang. Også her startede jeg igen lige efter fødslen og det lykkedes mig at komme så langt ned i vægt, som jeg ikke havde været på, siden jeg var 13 år. Jeg lå så fint på mine 66 kilo og blev på det tidspunkt ”guldmedlem” i Weight Watchers. For at sikre mig, at jeg kunne holde fast i de gode, nye vaner og min drømmevægt, gik jeg til vejning hver tiende uge. Nu troede jeg, at jeg endelig var i mål, MEN….

Tja, som I nok godt kan tænke jer, gik det galt. Weight Watchers lukkede ned i Danmark og jeg troede, at jeg kunne klare mig selv. Det viste sig at være en stor fejltagelse.

En flytning, et jobskifte og en øget rejseaktivitet af min mand sørgede for, at jeg mistede fokus, og jeg formåede ikke at opdage problemet i tide. Lige pludseligt stod jeg igen med min startvægt fra 2007, og som om jeg ikke havde lært noget af mine erfaringer, prøvede jeg igen med slankekure og ledte efter en ”kvik-fix” løsning, som bare ikke fandtes!

I juni måned 2018 kom jeg i tanke om min vægttabscoach, Jette Ekholm. Min støttende, dejlige vægttabscoach fra dengang. Hun var siden Weight Watchers lukning blevet vægttabscoach hos Fit-all og jeg tænkte tilbage på, hvor fint det gik ved hjælp af hende og støtten fra vægttabsholdet. Så jeg vidste godt, at det var det, der skulle til.

Til at starte med, synes jeg, at det virkede ret uoverskueligt at komme ind i et nyt vægttabsprogram, som hos Fit-all går ud på at tælle kalorier, men jeg tog heldigvis fejl. Det gik lynhurtigt med at finde ud af, hvordan Fit-all Kalorieregnskabet fungerede og jeg elsker, at der ikke er noget, som er forbudt.

Mit hoved kan slet ikke håndtere, når noget er forbudt.

Jeg får utrolig meget lyst til alt, som er forbudt og jeg kan slet ikke styre det. Det er derfor, at Fit-all vægttabsprogrammet passer så fint til mig.

Jeg bliver så glad, når Kalorieregnskabet om aften viser, at jeg ikke har brugt alle de kalorier, som jeg SKAL spise. Til sådan nogle dage har jeg altid flødeboller i huset. Og hvor er det dejligt at kunne spise en eller to af dem, uden at få dårlig samvittighed.

Det, at være medlem af Fit-all, betyder for mig, at jeg har frihed til at tilpasse min mad efter mit personlig behov og få et ”sundt” forhold til fødevarer og mad i det hele taget.

For mig er det vigtigt, at jeg kommer på Jettes vægttabshold for at holde fast i mit mål og det er meget motiverende at have et fællesskab omkring vægttabet. Jeg føler, at jeg ikke er alene med det. Både Jette og de andre medlemmer har altid gode tips og idéer og er dermed meget inspirerende. Jeg har behov for lidt ”overvågning” og ”konkurrence” for ikke at snyde mig selv. For hvor hurtig kan der ikke ryge nogle ekstra kalorier indenbords, hvis ikke har nogen til at holde øje? Og når de andre på vægttabsholdet har super vægttabsresultater, booster det min egen vilje ekstra meget.

Udover, at jeg har etableret gode madvaner, er jeg denne gang også begyndt at dyrke motion på egen hånd. Jeg har aldrig rigtig brudt mig om at skulle motionere, og jeg troede hellere ikke, at jeg nogensinde ville komme til at kunne lide det. Men da vi på vægttabsholdet talte om motion og det positive velvære, der følger med, så besluttede jeg mig for at prøve.

Jeg er blevet ret vildt med det. Jeg føler mig mere tilpas – det er nok et resultat af kombinationen af sunde spisevaner og motion.

Jeg er ikke kommet helt i mål endnu. Jeg mangler stadigvæk at tabe mig 8 kilo, for at nå min målvægt, men jeg er helt sikkert på, at det kommer til at lykkes.

Jeg er sikker på, at der er nogle af jer, der har været igennem et lignende forløb med diverse slankekure og jeg håber, at min vægttabshistorie vil motivere jer til at blive ved med at kæmpe for den sunde livsstil. Det er træls, at man skal tabe de samme kilo igen og igen, men uanset hvor mange gange man falder i, så er det utrolig vigtigt at rejse sig igen.

Når man har et mål, skal man øve sig og øve sig.

Giv aldrig op!

/Christin

Christin har tabt sig 12 kilo med Fit-all
Christin har tabt sig 12 kilo med Fit-all

Er det NU, du vil opnå din drømmevægt?

Så lad os hjælpe dig i mål på et af vores vægttabshold eller hos vores online vægttabscoach!

Nye er velkomne på vores vægttabshold HVER uge!

Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende. Du kigger bare ind!

Så vil din vægttabscoach vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab!