Det, der tiltalte mig var, at der ikke var nogle forbud – alt var tilladt i begrænsede mængder!

Vægttabshistorie Anders - vægttab 20 kilo

Det hele startede i 2015, hvor jeg stoppede, som aktiv fodbolddommer. Over de efterfølgende par år begyndte vægten at stige kraftigt, da jeg spiste det samme, som jeg plejede, da jeg var aktiv. Jeg var gået fra at have været på fodboldbanen to-tre gange ugentligt i 20 år til at dyrke nul motion. Lige pludselig opdagede jeg, at “Uha, nu er du da blevet alt for stor” og min kone og jeg prøvede af flere omgange at være på slankekur. Jeg tabte mig også i den korte periode, det stod på, men så kom jeg ind i de gamle rutiner og tog hurtigt på igen.

Vendepunktet kom, da jeg i sommeren 2017, så mig selv i profil og tænkte “NEJ, sådan skal du altså ikke se ud! – Du må have gjort noget ved det”. I samme uge så jeg tilfældigvis en reklame for Fit-all og kørte så ind til Hedda på vægttabsholdet. Det, der tiltalte mig var, at der ikke var nogle forbud – alt var tilladt i begrænsede mængder. Jeg er eksempelvis ikke så vild med fisk og kylling, så det kan jeg bare lade være med, men jeg vil gerne have plads til at nyde et glas vin i ny og næ.

Jeg startede med et 4 ugers coachforløb, for at se om det var noget for mig, og så blev jeg ret grebet af det. Jeg brugte Fit-all Kalorieregnskabet på computeren og syntes, det var super nemt at bruge. Samtidig meldte jeg mig til et løbekursus, hvor man gradvist kunne lære at løbe 5 km. Det er siden blevet en god vane at løbe flere gange om ugen og jeg har ikke haft en eneste skade, siden jeg startede. Når motivationen har haltet lidt, så har det gjort en kæmpe forskel at komme ned til Hedda på vægttabsholdet. Hun har altid kunnet motivere os på vægttabsholdet med små udfordringer – eksempelvis en periode, hvor vi skulle prøve at spise 500 gram kål om dagen for at se og mærke forskellen. Vi var ret overraskede over de gode resultater, vi fik ved at skrue så meget op for grøntsagerne.

I dag bruger jeg ikke Fit-all Kalorieregnskabet hver eneste dag, da jeg efterhånden har fået det på rygraden, hvad de forskellige ting vejer og indeholder. Jeg spiser tre store måltider om dagen og det virker for mig. Jeg spiser heller ikke ekstra de dage, hvor jeg træner, da jeg ikke er mere sulten, og jeg har tænkt det, som et ekstra blus under vægttabet.
Den største udfordringen er om aftenen, hvor jeg godt kan få lyst til chips, slik eller lidt lækkert. Her har jeg stor glæde af at drikke en kop the, som tager toppen af mine cravings.
Jeg har fået det meget bedre og er ikke så stiv i kroppen som tidligere. Den største forskel er dog, at vi har lagt vores kost en del om, så vi spiser væsentligt mere grønt end tidligere, hvilket betyder, at der ikke er plads til så meget sovs og kartofler på tallerkenen. Det mærkes så godt, at vi sagtens kan se os selv spise sådan resten af livet.

Min tre bedste anbefalinger til andre, der vil opnå samme resultat er:

  1. Brug Fit-all Kalorieregnskabet. Du bliver overrasket over det, du indtaster, og der er resultater på vægten. Det er imponerende, hvor mange madvarer og opskrifter, der ligger der.
  2. Hvis du taber lidt af din motivation, så bliv ved med at komme til møderne på vægttabsholdet. Min vægttabscoach, og resten af holdet, har gjort en stor forskel med både temaer og konkrete råd undervejs.
  3. Prioritér grøntsager i din kost. Det kan mærkes!

– Anders

Er det NU, du vil opnå din drømmevægt?

Så lad os hjælpe dig i mål på et af vores vægttabshold eller hos vores online vægttabscoach!

Nye er velkomne på vores vægttabshold HVER uge!

Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende. Du kigger bare ind!

Så vil din vægttabscoach vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab!