Er det NU, du vil opnå din drømmevægt?kunne knappe bukserne?opnå varigt vægttab?have mere energi?

Mød din lokale vægttabscoach

Velkommen til vores hyggelige vægttabshold i Aalborg!

Jeg har været på utallige slankekure og tabt mig, men efterfølgende taget det hele på igen og mere til. Min rejse startede tilbage i 2009, hvor jeg tog beslutningen om at tage kampen op mod kiloene. Jeg fandt ud af, hvor meget sundhed kom til at betyde i min hverdag, min livskvalitet og jeg kan nu endelig være den glade og aktive mor for mine børn, som jeg tidligere kun turde drømme om. Jeg har i dag tabt 77 kg, blandt andet ved hjælp af at tælle kalorier. Jeg er uddannet kostvejleder hos Fitness Institute og har i over 5 år hjulpet tusindvis af mænd og kvinder med at tabe deres overflødige kilo.

  

Det er dit liv, din sundhed og derfor handler det om, at vi sammen skal finde den vej, der fungerer for dig. Der er intet, der er forbudt, og spørgsmålet er nok mere – ” hvad skal der til, for, at jeg kan få det?”. I Fit-all siger man, at 95% af overvægten sidder mellem ørerne og jeg kan med mine egne erfaringer 100% nikke genkendende til dette. Jeg vil derfor hjælpe og guide dig ud på din vægttabsrejse med blandt andet sunde og gode spisevaner.

 

Hvis jeg kan, kan DU også – det mener jeg oprigtigt, for DIT vægttab handler i bund og grund om troen på, at DU kan opnå resultater og fortsætte med de sunde vaner.

 

Jeg vil glæde mig til at møde netop dig på mit hold, hvor vi sammen kan skabe et fortroligt og hyggeligt fællesskab, hvor vi kan inspirere og støtte hinanden til et sundt og varigt vægttab, sammen er vi stærkere.

 

Det allervigtigste er, at du ALDRIG MÅ GIVE OP og det er aldrig for sent, at DU tager valget om en sundere livsstil.

Camilla Framnes

Camilla FramnesDin lokale vægttabscoach - Fit-all Aalborg

Åbent for tilgang af nye medlemmer!

Sådan foregår det!

Vi mødes hver onsdag!

Individuel snak og vejning af medlemmer: kl. 16.30-17.00
Vægttabsmøde & nye gæster: fra kl. 17:00.

  • Den første halve time er der individuel vejning – diskretion er en selvfølge!
  • Før og efter din vejning, har du mulighed for at være en del af det uformelle fællesskab på  vores vægttabshold.
  • Kl.17.00 starter vores fællesmøde, hvor vi hver uge har et relevant emne på programmet.
  • Har du et 4- eller 12 ugers coachforløb, kan du altid spørge din lokale vægttabscoach til råds omkring kost, motivation eller andre udfordringer.
Tilmeld dig her ↷

Du finder os her:
Vejgaard Østre Skole – Café VØS (Følg skiltene)
Christen Kolds Vej 1
9000 Aalborg

Klik her for rutevejledning

Få hjælp til vægttabet hver uge!

Vores dygtige vægttabscoaches giver dig alle de redskaber du har brug for, så du ikke blot taber dig, men også kan holde vægten bagefter.