Er det NU, du vil af med de overflødige kilo én gang for alle?

Få hjælp til dit vægttab i Svendborg!

Smid de overflødige kilo, få overskud til at lege med børnene eller børnebørnene, hop i de bukser, som du har gemt bagerst i skabet eller noget andet, som motiverer netop DIG. Hos mig er der ingen forbud og restriktioner! Sammen finder vi DIN personlige balance.

Er det NU, du vil kunne knappe bukserne?opnå din drømmevægt?opnå varigt vægttab?have mere energi?

Åbent for tilgang af nye medlemmer!

Ferielukket i uge 29+30+31

Sådan gør du!

Det er ganske gratis og helt uforpligtende!
Tilmeld dig her ↷

Kontakt eventuelt vægttabscoach, Heidi Heide: heidi-73@live.dk

Vi mødes hver mandag:

Individuel snak og vejning af medlemmer: kl. 16:30-17:00.
Vægttabsmøde & nye gæster: fra kl. 17:00.

Vi mødes hér:
Tvedhallen
Skolevej 4 A,
5700 Svendborg

Klik her for rutevejledning

Få hjælp til vægttabet hver uge!

Vores dygtige vægttabscoaches giver dig alle de redskaber du har brug for, så du ikke blot taber dig, men også kan holde vægten bagefter.

Din vægttabscoach i Svendborg

Heidi Heide

Jeg hedder Heidi og jeg er vægttabscoach i Svendborg.

Til daglig er jeg selvstændig, og jeg har længe haft en lyst til at arbejde med sund kost og vægttab ved siden af mit arbejde. Både på grund af mit eget vægttabsforløb, men også fordi jeg oplever at flere og flere er overvægtige og jeg ønsker at kunne gøre en forskel for dem.

Jeg har selv gået på et af Fit-alls vægttabshold, og jeg ved, at det virker, så jeg blev meget glad, da jeg selv blev vægttabscoach i Svendborg.

Jeg har selv været igennem et vægttab på 15 kg. Da jeg så et billede, der var taget af mig uden, at jeg var klar over det, der tænkte jeg, at nu skulle det være slut med de alt for mange kilo.

De første år prøvede jeg, ved egen hjælp, at tabe mig. Det gik fint de første par uger på kylling og kål, men så faldt jeg i og måtte begynde forfra – ofte med endnu flere kilo, der skulle af.

I august 2019 meldte jeg mig ind på et Fit-all vægttabshold og endelig efter mange år, kom jeg ned på min ønskevægt.

For mig hjalp det at vide, at ingen fødevarer var forbudte, så længe der var plads i mit Kalorieregnskab. Det gjorde, at jeg ikke følte, at jeg var på kur. I stedet kunne jeg mærke den nye livsstil, der gjorde mig mere glad og boostede min energi.
Med mit vægttab kom også lysten til at være mere aktiv. Og det bedste er, at jeg nu holder min vægt, og at jeg hurtigt kan komme tilbage på den sunde livsstil, hvis jeg skulle ryge lidt af sporet.

Kun en ting fortryder jeg, og det er, at der skulle gå så mange år, før jeg nåede min ønskevægt.

Jeg er klar til at hjælpe dig, og glæder mig til at se dig på mit hold i Svendborg.

Heidi Heide

Heidi HeideVægttabscoach i Svendborg

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye Klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din vægttabscoach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget med de tilsvarende uger med mindre, der er et åbent vægttabshold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.