Er det NU, du vil kunne knappe bukserne?opnå din drømmevægt?opnå varigt vægttab?have mere energi?

Mød din lokale vægttabscoach

Velkommen til vores hyggelige vægttabshold i Silkeborg!

Jeg arbejder i Fit-all, fordi Fit-all er for ALLE. Jeg ved, at mine kompetencer kan være med til at følge dig i mål med din LIVSSTILSÆNDRING, men vær tålmodig og vedholdende. Jeg er bag dig!

Min tilgang til dig er altid åben. Jeg er lyttende og nysgerrig på, hvilke udfordringer og styrker lige præcis DU sidder med og dem tager vi udgangspunkt i, så du kan nå dit mål.
Jeg er et empatisk menneske, som har fødderne solidt plantet på jorden. Sundhed for mig er en kombination af fysisk og psykisk velvære, hvor der er balance i hverdagen.

Jeg har en stor passion for at hjælpe og støtte folk omkring mig, da jeg mener, at vi sammen er stærkere! På holdet vil jeg have fokus på, at vi er et FÆLLESSKAB. Et fællesskab, hvor vi i åbent forum, kan fortælle de ting som går PISSE GODT, men også de svære og hårde ting, for jeg ved, at du ALDRIG er ene om dine udfordringer.

Jeg har selv været samme sted som du er. Jeg har bøvlet med kiloene og en psyke, som var min værste fjende! Jeg har vejet min mad, talt kalorier, haft dårlig samvittighed og stået op kl. 5.30 fordi jeg skulle motionere. Jeg har været ramt af en depression og været sygemeldt med stress. Men jeg er også et sted nu, hvor er jeg stærkere end nogensinde før, har et godt og sundt forhold til min kost men halter med motionen! Vi kan altid finde fejl ved os selv, men jeg vælger i stedet, at have fokus, på alt det som går godt, og alt det jeg arbejder på, skal nok blive bedre.

At ændre vaner er en årelang proces, det er nok også derfor at de kloge mennesker siger ”vi skal lære gennem hele livet”. En livsstilsændring er aldrig for sent, så nu har du læst hele teksten, nu mangler du bare næste step, TILMELD DIG også er jeg klar til at følge din rejse.

Sisse Elvton Risom

Sisse Elvton RisomDin lokale vægttabscoach - Fit-all Silkeborg

Åbent for tilgang af nye medlemmer ♥

Ferielukket i uge 29+30+33

Sådan foregår det!

Vi mødes hver onsdag!

Individuel snak og vejning af medlemmer: kl. 16.30-17.00
Vægttabsmøde & nye gæster: fra kl. 17:00.

  • Den første halve time er der individuel vejning – diskretion er en selvfølge!
  • Før og efter din vejning, har du mulighed for at være en del af det uformelle fællesskab på  vores vægttabshold.
  • Kl.17.00 starter vores fællesmøde, hvor vi hver uge har et relevant emne på programmet.
  • Har du et 4- eller 12 ugers coachforløb, kan du altid spørge din lokale vægttabscoach til råds omkring kost, motivation eller andre udfordringer.
Tilmeld dig her ↷

Du finder os her:

Erhvervsakedemi Dania
Bredhøjvej 18
8600 Silkeborg