Er det NU, du vil kunne knappe bukserne?opnå din drømmevægt?opnå varigt vægttab?have mere energi?

Sådan foregår det!

Vi mødes hver tirsdag!

Ferielukket i uge 29+30+31

Individuel snak og vejning af medlemmer: kl. 16.30-17.15.
Vægttabsmøde & nye gæster: kl. 17:15-17:45.

  • Den første tid er der individuel vejning – diskretion er en selvfølge!
  • Før og efter din vejning, har du mulighed for at være en del af det uformelle fællesskab på  vores vægttabshold.
  • Kl.17.15 starter vores fællesmøde, hvor vi hver uge har et relevant emne på programmet.
  • Har du et 4- eller 12 ugers coachforløb, kan du altid spørge din lokale vægttabscoach til råds omkring kost, motivation eller andre udfordringer.
Tilmeld dig her ↷

Åbent for tilgang af nye medlemmer!

Du finder os her:

Gedved Rengøring

Norgesvej 1

8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

Din vægttabscoach i Horsens

Mette Krabbenhøft

Jeg har siden børnehaven, hvilket vil sige det meste af mit liv, været overvægtig. Jeg har prøvet stort set alle slankekure, medicinering og muligheder der findes inden for vægttab. Hver gang med det samme resultat, at jeg tabte mig, men endte med at tage på igen. Jeg har tilbage i 2009 været med i programmet på TV3 ”min fede familie”, hvor vi dystede med andre par om at tabe os mest. Dengang sagde vægten 140 kg.

I dag har jeg fundet balancen, en balance hvor mad, motion og psyken hænger sammen. Jeg er ikke længere en ”alt eller intet pige” præget af forbud for bestemte fødevarer, for forbud virker ikke. Der skal være plads til fredags snoller, rundstykke i weekenden og rosé på en varm sommerdag.

Vægttab handler om så meget mere en blot motion og kalorier. En stor del af overvægten sidder mellem ørerne, og hos Fitt-all bruger vi alle elementerne for at finde vej til den livsstil, som passer lige netop til dig, og som skal danne fundament for et sundt liv.

Er du klar på at finde balancen i et fantastisk fællesskab, med mig som din personlige coach, så vil jeg glæde mig til at byde dig velkommen på mit vægttabshold, mød op og se om det er noget for dig.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at finde vejen en sundere livsstil og nå dit mål.

Mette Krabbenhøft

Mette KrabbenhøftVægttabscoach i Horsens

Få hjælp til vægttabet hver uge!

Vores dygtige vægttabscoaches giver dig alle de redskaber du har brug for, så du ikke blot taber dig, men også kan holde vægten bagefter.

Kontakt eventuelt vægttabscoach, Mette Krabbenhøft: mettefitall@gmail.com