Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Vi søger slankecoaches / kostvejledere

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches. Hos Fit-all hjælper vi med succes...

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...

Vægttab på jobbet – tab dig sammen med dine kolleger

Nu har du og dine kollegaer muligheden for at tabe Jer sammen. Vi kommer simpelthen til...


Online vægttabscoach - Pia Nielsen

 

Tab dig med vores online vægttabscoach, Pia Nielsen

 

Om Pia Nielsen

Jeg har været online coach siden 2011 – først som konsulent hos De Danske Vægtkonsulenter (DDV) og nu hos Fit-all. Jeg har dermed vejledt rigtig mange medlemmer i sund kost og hjulpet dem med at tabe de overflødige kilo.

 

Selv har jeg tabt 31 kilo med onlinecoaching, og kender derfor til alle de udfordringer, glæder og ind imellem frustrationer, der er forbundet med at skulle tabe sig. Jeg ved hvordan man får succes med at tabe sig online og jeg er klar til at hjælpe dig med dit vægttab.

 

Jeg ved præcis, hvordan det er at sidde i den anden ende og vente i spænding på coachens kommentarer, ris og ros og ugens inspiration. Det handler meget om kemi mellem medlem og coach – også selvom man ikke ser hinanden. Når man ikke kan se hinanden, er det endnu mere vigtigt, at coachen forstår at rose og bogstavelig talt omfavne medlemmet i den anden ende med de skrevne ord, så modtageren næsten kan fornemme coachens tilstedeværelse. Derfor er jeg også meget bevist om de helt særlige krav, der stilles til mig, når jeg skal rådgive skriftligt via mail. Der er tale om en meget personlig rådgivning, så jeg er glad for at kunne trække på al den erfaring, jeg i årenes løb har fået i at udtrykke mig klart og entydigt på skrift, så min kommunikation og rådgivning bliver både let forståelig og korrekt.

 

Det er vigtigt at man ikke føler sig alene i ugen indtil næste vejning – ligesom det er vigtigt at få skabt tillid så man kommer til mig, hvis der er problemer fremfor at miste motivationen og droppe det hele.

 

Vægten indberettes via mail, SMS eller Messenger.

 
Pia Nielsen
 

Tilmeld dig online-holdet - klik her!