Opnå et varigt vægttab i Kolding

På Fit-all vægttabsholdet i Kolding hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – hos mig er intet forbudt. Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende. Så vil jeg vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab! Jeg glæder mig til at se dig.

Nye er velkomne på mit vægttabshold i Kolding hver torsdag kl. 17:15.

 

Vi mødes hér hver torsdag:
Pulzion (KFUM-Hallerne)
Peter Toft Vej 21,
6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 16:45-17:15
Tema & nye medlemmer: kl. 17:15

Din vægttabscoach i Kolding

Helen Lund

Jeg er uddannet køkkenleder, hvorfor jeg elsker at lave god mad med gode råvarer. Min drøm har længe været at læse til kostvejleder, fordi jeg brænder for den sunde livsstil, og har et stort ønske om, at kunne være med til at gøre en forskel for andre. Jeg gik derfor i gang med at lede efter en uddannelse som kostvejleder, og i den forbindelse faldt jeg over uddannelsen til personlig træner, som jeg tog i efteråret 2018. Jeg har netop afsluttet min uddannelse som kost og livsstilscoach i maj 2019, og glæder mig meget til at hjælpe dig til varigt vægttab!

Jeg har ikke selv haft et problem med overvægt, men jeg har altid skullet kæmpe med at holde min vægt nede, og har derfor altid skullet tænke meget over, hvad jeg spiser. Jeg ved godt, hvordan det er at kigge på et stykke kage og vupti så er vægten steget. Det har altid undret mig, indtil jeg for nogle år siden fik konstateret for lavt stofskifte, så gav det hele lige pludselig mening.

Jeg har under min uddannelse lært meget om, at der er mange ting, der har indflydelse på vores vægt og at det ikke udelukket handler om, hvad vi spiser. Jeg glæder mig til at guide og motivere dig til et varigt vægttab.

At tabe sig eller holde vægten skal ikke opfattes som en kamp – det er en livsstil. Noget du har det godt med og som bliver en del af en ”normal” hverdag, så du ikke hele tiden skal tænke over, hvad du spiser.

Jeg glæder mig til at se dig på mit vægttabshold.

Vi ses til en uforpligtende snak.

Helen Lund

Helen LundVægttabscoach i Kolding

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all på Instagram