Er det NU, du vil af med de overflødige kilo én gang for alle?

Få hjælp til dit vægttab i Hirtshals!

Smid de overflødige kilo, få overskud til at lege med børnene eller børnebørnene, hop i de bukser, som du har gemt bagerst i skabet eller noget andet, som motiverer netop DIG. Hos mig er der ingen forbud og restriktioner! Sammen finder vi DIN personlige balance.

Er det NU, du vil kunne knappe bukserne?opnå din drømmevægt?opnå varigt vægttab?have mere energi?

Åbent for tilgang af nye medlemmer!

Sådan gør du!

Det er ganske gratis og helt uforpligtende!
Tilmeld dig her ↷

Kontakt eventuelt vægttabscoach, Tina Kaae Frederiksen: tina.kaae@live.dk

Vi mødes hver onsdag:

Individuel snak og vejning af medlemmer: kl. 16:30-17:00.
Vægttabsmøde & nye gæster: fra kl. 17:00.

Vi mødes hér:
Nordsøen Fri Fagskole
Niels Juelsvej 32
9850 Hirtshals

Klik her for rutevejledning

Få hjælp til vægttabet hver uge!

Vores dygtige vægttabscoaches giver dig alle de redskaber du har brug for, så du ikke blot taber dig, men også kan holde vægten bagefter.

Din vægttabscoach i Hirtshals

Tina Kaae Fredriksen

Jeg har mere end 10 års erfaring som vægttabscoach, og foruden at være uddannet ernæringsassistent, har jeg også taget uddannelsen som Kostvejleder, VaneCoach™ og OverspisningsCoach™ fra MadroInstituttet.
Med det i bagagen står jeg klar til at hjælpe dig i gang mod dit mål.
På mine hold lægger jeg stor vægt på et godt sammenhold, hvor vi i en afslappet, hyggelig og fortrolig atmosfære, kan opmuntre og støtte hinanden.

Her hos Fit-all siger vi, at 95% af overvægten sidder mellem ørerne – det vil sige, at vi i stedet for kun at kigge på maden, også kigger på vanerne og årsagen til de ekstra kilo.
Jeg brænder for at motivere, støtte, inspirere og ikke mindst at gøre en forskel for dig som medlem på vej hen mod dit mål/vægttab.
Hos Fit-all har vi desuden mottoet ”Alt er tilladt, bare ikke hele tiden” det vil sige, at du ikke finder påbud eller forbud på mine hold, men i stedet vil jeg hjælpe dig til en bedre livsstil, hvor der tages udgangspunkt i dine madvaner og behov, og hvor der arbejdes hen mod en sundere livsstil. Det er nemlig ikke en fødevare i sig selv, der feder, det er mængden af den.

Jeg har hjulpet mange ift. kostændring, en bedre livsstil samt flotte vægttab, og her trækker jeg særligt på mine egne erfaringer med vægttab, da jeg selv har tabt 10 kg, som jeg har holdt siden 2012 ved at ændre min kost og livsstil. Derfor kan jeg bruge mine erfaringer til at hjælpe dig i din situation.
Ved et vægttabsforløb kommer kosten ikke alene, og det giver altid et ekstra boost at dyrke en eller anden form for motion samtidig. Hos Fit-all dyrker vi ikke motion sammen med dig, men det betyder ikke, at vi ikke taler om det eller opfordrer til det.
Personligt dyrker jeg motion i et fitnesscenter, hvor jeg elsker at blive godt udfordret (læs ”banket igennem) på de forskellige hold. Derudover elsker jeg en dejlig gåtur i naturen.

Jeg står klar til at hjælpe DIG med et godt vægttab.

Tina Kaae Frederiksen

Tina Kaae FrederiksenVægttabscoach i Hirtshals

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye Klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din vægttabscoach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget med de tilsvarende uger med mindre, der er et åbent vægttabshold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.