Opnå et varigt vægttab i Hirtshals

På Fit-all vægttabsholdet i Hirtshals hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – hos mig er intet forbudt. Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende. Så vil jeg vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab! Jeg glæder mig til at se dig.

Nye er velkomne på mit vægttabshold i Hirtshals hver onsdag kl. 17:00.

 

Vi mødes hér hver onsdag:
Motel Nordsøen,
Niels Juelsvej 32, Stuen
9850 Hirtshals

Kontakt coach Tina Kaae Frederiksen: tina.kaae@live.dk

 

Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 16:30-17:00
Tema & nye medlemmer: kl. 17:00

Din vægttabscoach i Hirtshals

Tina Kaae Fredriksen

Jeg har 7 års erfaring som vægttabscoach, og foruden at være uddannet ernæringsassistent, har jeg også taget uddannelsen som VaneCoach. I januar 2021 glæder jeg mig til at koble Overspisningsmodulet på.
Med det i bagagen står jeg klar til at hjælpe dig i gang mod dit mål.
På mine hold lægger jeg stor vægt på et godt sammenhold, hvor vi i en afslappet, hyggelig og fortrolig atmosfære, kan opmuntre og støtte hinanden.

Her hos Fit-all siger vi, at 95% af overvægten sidder mellem ørerne – det vil sige, at vi i stedet for kun at kigge på maden, også kigger på vanerne og årsagen til de ekstra kilo.
Jeg brænder for at motivere, støtte, inspirere og ikke mindst at gøre en forskel for dig som medlem på vej hen mod dit mål/vægttab.
Hos Fit-all har vi desuden mottoet ”Alt er tilladt, bare ikke hele tiden” det vil sige, at du ikke finder påbud eller forbud på mine hold, men i stedet vil jeg hjælpe dig til en bedre livsstil, hvor der tages udgangspunkt i dine madvaner og behov, og hvor der arbejdes hen mod en sundere livsstil. Det er nemlig ikke en fødevare i sig selv, der feder, det er mængden af den.

Jeg har hjulpet mange ift. kostændring, en bedre livsstil samt flotte vægttab, og her trækker jeg særligt på mine egne erfaringer med vægttab, da jeg selv har tabt 10 kg, som jeg har holdt siden 2012 ved at ændre min kost og livsstil. Derfor kan jeg bruge mine erfaringer til at hjælpe dig i din situation.
Ved et vægttabsforløb kommer kosten ikke alene, og det giver altid et ekstra boost at dyrke en eller anden form for motion samtidig. Hos Fit-all dyrker vi ikke motion sammen med dig, men det betyder ikke, at vi ikke taler om det eller opfordrer til det.
Personligt dyrker jeg motion i et fitnesscenter, hvor jeg elsker at blive godt udfordret (læs ”banket igennem) på de forskellige hold. Derudover elsker jeg en dejlig gåtur i naturen.

Jeg står klar til at hjælpe DIG med et godt vægttab.

Tina Kaae Frederiksen

Tina Kaae FrederiksenVægttabscoach i Hirtshals

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all på Instagram