Vægttabsholdet har lukket for tilgang af nye.

Vi mødes hver onsdag:

Individuel snak og vejning af medlemmer: fra kl. 17:00-17:30.
Vægttabsmøde & nye gæster: fra kl. 17:30.

Din vægttabscoach i Haderslev

Regina Sønderstgaard Völcker

Mit navn er Regina og jeg har selv tabt mig -23 kg med Fit-all. Efter mit vægttab følte jeg, at jeg ville gøre en forskel for andre og valgte derfor at blive Fit-all vægttabscoach.

Jeg er uddannet inden for sundhedsfaget og er i mit daglige virke sosu-assistent ved Haderslev Kommune.

Min historie

Som barn var jeg en af de piger, der kunne spise, hvad jeg ville, uden at tage på, hvilket resulterede i, at jeg som 10 årig var jeg på Julemærkehjem, fordi jeg var utrolig undervægtig. (JA, du læste rigtigt – undervægtig!) Men som årene er gået, er der sket meget med mig og min krop. Jeg mødte min mand, jeg stoppede med at ryge og jeg fik børn.

Jeg var det man kalder en overspiser, kedsomhedsspiser og trøstespiser. Så efter jeg blev 25 år, blev jeg stille og roligt større og større. Jeg prøvede adskillige slankekure, piller, pulver osv. og har da også tabt mig undervejs, men jeg tog desværre det hele, plus mere, på igen indtil jeg for knapt et år side hørte om Fit-all.

I dag har jeg tabt mig -23 kg og jeg holder fortsat vægttabet. I dag tænker jeg, at jeg spiser for at holde vægten og motionerer for at kunne spise det, jeg vil.

Jeg lever meget efter disse små, men vigtige sætninger, som har hjulpet mig utrolig mange gange i mit vægttab:

  • Har du virkelig brug for at spise den kage, is eller mad eller har du mere lyst til at fastholde din målsætning?
  • Er det dét værd at spise den kage, is eller mad lige nu?
  • Vil den kage, is eller mad hjælpe dig med at opnå din drømmekrop?
  • Bliver du gladere af at spise netop dét?

I Fit-all siger vi, at 95% af overvægten sidder mellem ørerne, og det er bestemt også min egen erfaring. Jeg vil derfor hjælpe og guide dig på din vægttabsrejse med blandt andet sunde og gode spisevaner og en ny måde at tænke, så vi kan komme henover vores individuelle forhindringer.

Jeg tror på, at et godt fællesskab er nøglen til et lettere vægttab. Derfor lægger jeg stor vægt på, at vi på mit hold har et godt sammenhold, hvor vi på en hyggelig og afslappet måde kan opmuntre og støtte hinanden på vores fælles vægttabsrejse.

Jeg glæder mig meget til at se dig på holdet og til at hjælpe dig godt i gang med din vægttabsrejse.

Hvis jeg kan, så kan du også!

Vi ses.

Regina Sønderstgaard Völcker

Regina Sønderstgaard VölckerVægttabscoach i Haderslev

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye Klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din vægttabscoach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget med de tilsvarende uger med mindre, der er et åbent vægttabshold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all i Haderslev på Facebook