Opnå et varigt vægttab i Haderslev

På Fit-all vægttabsholdet i Haderslev hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – hos mig er intet forbudt. Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende. Så vil jeg vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab! Jeg glæder mig til at se dig.

Ændring på vægttabsholdet den 23. september (uge 39): Vægttabsholdet er lukket**. Nye er velkomne på vægttabsholdet i uge 40 og frem.

Nye er velkomne på mit vægttabshold i Haderslev hver onsdag kl. 17:30.

Vi mødes hér hver onsdag:
Mind & Magic (Indgangen op ad trappen)
Storegade 27b
6100 Haderslev

Kontakt coach Regina Sønderstgaard Völcker: regina.volcker@gmail.com

 

Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 17:00-17:30
Tema & nye medlemmer: kl. 17:30

Din vægttabscoach i Haderslev

Regina Sønderstgaard Völcker

Mit navn er Regina og jeg har selv tabt mig -23 kg med Fit-all. Efter mit vægttab følte jeg, at jeg ville gøre en forskel for andre og valgte derfor at blive Fit-all vægttabscoach.

Jeg er uddannet inden for sundhedsfaget og er i mit daglige virke sosu-assistent ved Haderslev Kommune.

Min historie

Som barn var jeg en af de piger, der kunne spise, hvad jeg ville, uden at tage på, hvilket resulterede i, at jeg som 10 årig var jeg på Julemærkehjem, fordi jeg var utrolig undervægtig. (JA, du læste rigtigt – undervægtig!) Men som årene er gået, er der sket meget med mig og min krop. Jeg mødte min mand, jeg stoppede med at ryge og jeg fik børn.

Jeg var det man kalder en overspiser, kedsomhedsspiser og trøstespiser. Så efter jeg blev 25 år, blev jeg stille og roligt større og større. Jeg prøvede adskillige slankekure, piller, pulver osv. og har da også tabt mig undervejs, men jeg tog desværre det hele, plus mere, på igen indtil jeg for knapt et år side hørte om Fit-all.

I dag har jeg tabt mig -23 kg og jeg holder fortsat vægttabet. I dag tænker jeg, at jeg spiser for at holde vægten og motionerer for at kunne spise det, jeg vil.

Jeg lever meget efter disse små, men vigtige sætninger, som har hjulpet mig utrolig mange gange i mit vægttab:

  • Har du virkelig brug for at spise den kage, is eller mad eller har du mere lyst til at fastholde din målsætning?
  • Er det dét værd at spise den kage, is eller mad lige nu?
  • Vil den kage, is eller mad hjælpe dig med at opnå din drømmekrop?
  • Bliver du gladere af at spise netop dét?

I Fit-all siger vi, at 95% af overvægten sidder mellem ørerne, og det er bestemt også min egen erfaring. Jeg vil derfor hjælpe og guide dig på din vægttabsrejse med blandt andet sunde og gode spisevaner og en ny måde at tænke, så vi kan komme henover vores individuelle forhindringer.

Jeg tror på, at et godt fællesskab er nøglen til et lettere vægttab. Derfor lægger jeg stor vægt på, at vi på mit hold har et godt sammenhold, hvor vi på en hyggelig og afslappet måde kan opmuntre og støtte hinanden på vores fælles vægttabsrejse.

Jeg glæder mig meget til at se dig på holdet og til at hjælpe dig godt i gang med din vægttabsrejse.

Hvis jeg kan, så kan du også!

Vi ses.

Regina Sønderstgaard Völcker

Regina Sønderstgaard VölckerVægttabscoach i Haderslev

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all på Instagram