Er det NU, du vil af med de overflødige kilo én gang for alle?

Få hjælp til dit vægttab i Give!

Smid de overflødige kilo, få overskud til at lege med børnene eller børnebørnene, hop i de bukser, som du har gemt bagerst i skabet eller noget andet, som motiverer netop DIG. Hos mig er der ingen forbud og restriktioner! Sammen finder vi DIN personlige balance.

Er det NU, du vil kunne knappe bukserne?opnå din drømmevægt?opnå varigt vægttab?have mere energi?

Åbent for tilgang af nye medlemmer!

Sådan gør du!

Det er ganske gratis og helt uforpligtende!
Tilmeld dig HER ↷

Kontakt eventuelt vægttabscoach, Lone Mikkelsen: lonefitall@gmail.com

Vi mødes hver onsdag :

Individuel snak og vejning af medlemmer: kl. 11:00-11:30.
Vægttabsmøde & nye gæster: kl. 11:30.

Eller

Individuel snak og vejning af medlemmer: kl. 16:30-17:00.
Vægttabsmøde & nye gæster: kl. 17:00.

Vi mødes hér:
Søndervang 15,
7323 Give

Klik her for rutevejledning

Få hjælp til vægttabet her!

Bliv klogere på dine spisevaner med hjælp fra vores dygtige vægttabscoach i Give.

Du vil lære en hel masse om kost, vægttab og ??????? ?? ?????? ???? ????????? ????????? ??????????.

Din vægttabscoach i Give

Lone Mikkelsen

Jeg har igennem hele mit liv været overvægtig og har været på rigtig mange slankekure. Hver gang har jeg tabt mig og efterfølgende taget det hele på igen, men jeg har nu lært at spise alt med måde og nyde slik, kage, rødvin og andet godt, som jeg ikke vil undvære i mit liv.

 

I 2018 tog jeg uddannelsen som kostvejleder og fitnessinstruktør, og efterfølgende har jeg taget et speciale i børn og overvægt.

 

Jeg brænder for at hjælpe andre med deres vægttab, ved at vise dem vejen, hvor der er plads til at leve godt, uden at skulle undvære noget. Det handler om mængder og om at tro på, at man kan lykkes uden at gøre livet surt at leve. Jeg går ind for, at alt er tilladt med måde, vi lever kun én gang og vi skal nyde livet med det i tankerne, at vi gerne vil gøre noget godt for vores sundhed, så vi kan blive ældre uden at blive fysisk begrænset.

 

Jeg har tabt mig 35 kilo og før jeg tabte mig, var jeg dagligt ked af min krop, hvilket gik ud over mit humør og min livskvalitet. Efter at jeg har tabt mig, nyder jeg livet på en helt anden måde. Jeg er blevet en gladere udgave af mig selv, nyder at være aktiv med mine børn og min selvtillid er blevet meget bedre.

 

I Fit-all siger vi, at 95% af overvægten sidder mellem ørerne og det er bestemt også min erfaring, så jeg vil hjælpe dig på vej ved at ændre små ting af gangen. Jeg ved, af erfaring, at man ikke kan ændre alt fra den ene dag til den anden, hvis et vægttab skal holde, skal hovedet følge med og der skal være plads til at leve mere eller mindre, som før.

 

Jeg tror på, at et godt fællesskab er nøglen til et lettere vægttab, derfor lægger jeg stor vægt på, at vi på mit hold kan støtte, hjælpe og vejlede hinanden og dele vores erfaringer på godt og ondt. Det handler i bund og grund om troen på, at DU kan opnå resultater og at du vælger de sunde vaner til, så skal vi sammen nok nå målet.

 

Du er meget velkommen til at komme forbi på mit vægttabshold, så du kan se, om det er noget for dig.

Lone Mikkelsen

Lone MikkelsenVægttabscoach i Give